Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odstrašujúce FOTO z nehody na diaľnici: Porsche vrazilo do kamióna, smrť vodiča v plameňoch

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

HERINGEN - Včera okolo deviatej hodiny ráno prišlo na nemeckej diaľnici A38 k vážnej dopravnej nehode. Doteraz z neznámych príčin nabúralo strieborné Porsche 911 do kamióna a zakliesnilo sa pod jeho návesom. Šoférovi v športovom aute sa už nedalo pomôcť. Zábery z miesta zrážky sú varovaním pre všetkých vodičov.

Exposlanec KDH po hrozivej dopravnej nehode: Boj o život, FOTO zrazil ho vodič na BMW

Porsche asi 1500 metrov pred výjazdom na Heringen v severnom Durínsku z nevyjasnených príčin skončilo pod návesom bulharského kamióna. Keď vodič nákladiaka s pivovými fľašami spozoroval zrážku, zamieril s vozidlom do odstavného pruhu. Potom sa obe autá náhle vznietili a zhoreli.

Odstrašujúce FOTO z nehody
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Požiar bol taký silný, že sa hasiči nemohli dostať k telu vodiča a nevedeli zistiť ani to, či sa vo vozidle okrem neho nachádzal ešte niekto iný. "Preto nemôžeme poskytnúť žiadne informácie o počte spolujazdcov," povedal pre nemecký Bild policajný hovorca Christian Cohn. "Všetko, čo je isté, je, že osoba na sedadle vodiča v Porsche zomrela," dodal napoludnie.

Odstrašujúce FOTO z nehody
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa neskorších informácií sa vodič nachádzal v Porsche sám. Diaľnica bola po nehode dlhé hodiny uzavretá a tvorili sa kolóny. Výsledná škoda na majetku dosiahla približne 230 000 eur. Polícia teraz hľadá svedkov, ktorí by jej pomohli tragickú nehodu objasniť.

Viac o téme: PorscheNehodaKamiónDiaľnicaNemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu