Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mafiánsky boss obávanej Jakuzy unikal spravodlivosti 15 rokov: Osudnou sa mu stala FOTO dovolenkára

V Thajsku chytili bosa Jakuzy Šigeharu Širaia Zobraziť galériu (4)
V Thajsku chytili bosa Jakuzy Šigeharu Širaia (Zdroj: Foto: Facebook/เทพฤทธิ์ อินทร์จันทร์)

BANGKOK - Thajská polícia zadržala bosa Jakuzy, ktorý 15 rokov uniká spravodlivosti. Šigeharu Širai čelí obvineniu z vraždy člena nepriateľského gangu z roku 2003. Širaia náhodne zachytil obyvateľ Thajska, ako sedí pri ceste a ostatnými mužmi hrá stolovú hru.

Japonská polícia požiadala o jeho zatknutie po tom, ako nemenovaný obyvateľ Thajska náhodne odfotil podozrivého počas stolovej hry pri ceste, pričom zachytil jeho tetovania. Na obrázkoch je tiež možné vidieť, že mužovi chýba časť malíčka. 

V Thajsku chytili bosa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook/เทพฤทธิ์ อินทร์จันทร์)

Práve tieto znaky sú typické pre členov jakuzy. Fotografie následne zaslali na japonskú ambasádu, ktorá potvrdila, že ide o Širaia. Fotografie sa následne objavili na sociálnej sieti Facebook. Polícia zadržala 74-ročného bosa v meste Lopburi za porušenie víz a vydajú ho do Japonska, kde bude čeliť stíhaniu za vraždu. 

V Thajsku chytili bosa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook/เทพฤทธิ์ อินทร์จันทร์)

Podľa thajskej polície sa muž priznal k členstvu v organizácii, no odmieta obvinenie z vraždy. Údajne sa mal dohodnúť s ďalšími siedmimi členmi gangu na vražde kľúčového člena konkurenčného syndikátu Jakuzy Do Thajska ušiel v roku 2005. Tím zložený z príslušníkov Interpolu, miestnej a imigračnej polície zadržal bosa v stredu počas toho, ako si išiel nakúpiť jedlo. Ostatní, ktorí s ním hrávali šach ho poznali ako Koboriho, nevedeli, že je bosom Jakuzy. 

Viac o téme: BosThajskoJakuzaŠigeharu Širai
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu