Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráska (†28) spievala v bare karaoke, o pár minút bola mŕtva: Len ju trochu bolela hlava

Karen sa z kómy už neprebudila Zobraziť galériu (3)
Karen sa z kómy už neprebudila (Zdroj: Facebook)

SINGAPUR - Zábavu návštevníkov jedného z karaoke barov v Singapure nečakane prerušila tragická udalosť, ktorá opäť svedčí o tom, aká veľmi tenká čiara delí život od smrti. Zubatá tentoraz znovu úradovala veľmi rýchlo a neúprosne.

Keď partia mladých ľudí vstupovala do baru, nikto z nich nemohol tušiť, že skvelú a rozbehnutú zábavu o chvíľu vystrieda desivé ticho. Karaoke vystúpenie modelky Karen Stelly Wongovej prerušil jej náhly kolaps priamo pred očami jej kamarátov. Napriek okamžitému zásahu záchranárov sa život mladej ženy nepodarilo zachrániť. Z bezvedomia sa už neprebrala a po troch dňoch v kóme v nemocnici zomrela. "Hovorila, že ju trochu bolí hlava. Ale nebolo to nič vážne. Bavili sme sa, Karen spievala a zrazu zostalo ticho," spomínajú si na decembrový večer šokovaní priatelia.

Kráska (†28) spievala v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Príčinou smrti 28-ročnej Karen bola mozgová príhoda spôsobená intracerebrálnym krvácaním. Rodina zosnulej je z celej udalosti šokovaná. "Moja dcéra nemala žiadne zdravotné problémy. Pracovala ako marketingová konzultantka a príležitostná modelka. V rodine sme sa s ničím podobným nestretli. Nechápeme to," hovorí zronený otec. 

Kráska (†28) spievala v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Na svoju dcéru spomína ako na veľkorysé a skvelé dievča, ktoré pred časom dokonca podpísalo súhlas s darovaním orgánov. Lekári tak teraz mohli použiť jej obličky. "Pomáhala aj po smrti, bola úžasná. Stále neverím, že sme o ňu prišli," dodal smutne otec.  

Viac o téme: ModelkaSmrťSingapurMozgová príhoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu