Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Obeť rozsekal na rezance a spláchol do záchodu!

PRAHA - Pražskí kriminalisti chytili muža podozrivého z vraždy, po ktorej páchateľ časti tela obete splachoval do záchodu. Otrasný čin sa odohral v Nemecku. Na stopu dvadsaťosemročného muža sa polícia dostala pri pátraní po lupičovi, ktorý prepadával pražské herne. Aj z toho je podozrivý zadržaný muž.

"Páchateľ mal vždy pri sebe strelnú zbraň a správal sa ako klasický lupič. Chvíľu hodnotil v herniach situáciu a potom obsluhu prinútil s pištoľou v ruke odovzdať mu tržbu," povedal pre server Denik.cz šéf zasahujúcich kriminalistov Jan Dvořák.

Zásadný obrat v prípade vyvolala návšteva policajtov z Interpolu. Podobizeň lupiča sa totiž nápadne podobala identikitu vyrobeného v Nemecku. Odtiaľ zahraniční detektívi priviezli vzorky DNA, ktoré mali úplne zhodné znaky ako vzorky páchateľa prepadov.

Po hroznom čine sa údajne našli len malé časti tela obete. Zadržaný muž sa k vražde priznal a pri výsluchu údajne uviedol, že obeť "rozsekal na rezance a spláchol do záchodu".

Z prepadnutých herní si podozrivý odniesol 82.000 korún. V súčasnosti sa nachádza v pankráckej väzobnej cele a za spáchané činy mu hrozí desaťročné väzenie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu