Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nadržaný opilec si stiahol nohavice: Od policajtov chcel stretnutie so známou herečkou

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR AP, TASR Radovan Stoklasa )

PRAHA – Dvojica českých policajtov mala poriadne veselo. Počas ich včerajšej nočnej služby mali naozaj neobvyklý prípad. Na mol opitý mladý Čech ich žiadal o dovoz za slávnou českou herečkou. Bol s ňou očividne pripravený zažiť bujarú noc keďže mal stiahnuté nohavice.

Počas nočnej obhliadky, dvojica kolegov z pražskej polície zazrela niečo, čo ju šokovalo. Pred nimi sa medzi autami na ceste obšmietal na mol opitý mladý muž. Okrem toho, že bol totálne opitý, bol od pol pása dole celkom nahý. Jeho nohavice začínali a zároveň končili pri jeho kotníkoch.

Policajti ihneď zasiahli a muža odtiahli z cesty a 31 ročnému mužovi niekoľkokrát zopakovali, aby si láskavo naspäť obliekol svoje nohavice. Keď videli, že sa ledva tacká na nohách, zavolali záchrannú službu.

Nadržaný opilec si stiahol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Autogramy Erby)

Po neúspešných pokusoch ho znova prinútiť sa obliecť ich prechádzala trpezlivosť a chceli od neho občiansky preukaz. Obnažený opilec sa správal ako malé dieťa a dokonca policajtov požiadal, aby ho odviezli ku krásnej ženuške pána Stropnického. Vtedy policajtom padla sánka.

„31 ročný muž potom nečakane zaútočil na jedného policajta päsťou a chcel ho udrieť do tváre. Policajt ho našťastie hneď zneškodnil a nasadil mu putá. Po príchode záchrannej služby sa opilec nevedel  podrobiť dychovej skúške. Alkohol však z neho razil tak, že bol urýchlene prevezený do nemocnice,” informovala Irena Seifertová, hovorkyňa Mestskej polície Praha.

Oplzlým priestupkom 31 ročného Čecha sa momentálne zaoberá polícia. 

Viac o téme: Česká políciaNahý opilec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu