Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sarkozy vynadal fotografom

Nicolas Sarkozy sa počas dovolenky dostal do konfliktu s fotografmi.
Nicolas Sarkozy sa počas dovolenky dostal do konfliktu s fotografmi. (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Francúzsky prezident Nicolas Sarkozy sa dostal počas dovolenky do konfliktu s fotografmi, ktorí sa ho pokúšali odfotiť.

Prezident trávi dovolenku v rodinnom kruhu v Spojených štátoch v luxusnej vile vo Wolferboro na brehu jazera. Podľa svedectva fotografov agentúr SIPA a AP zverejneného denníkom Le Monde Sarkozy v nedeľu vstúpil na ich loď, vynadal im a jednému zobral fotoaparát. Ten vzápätí vrátil a odišiel na loď, kde ho čakali jeho deti. V nedeľu požiadal počas tlačovej konferencie médiá, aby ho počas prázdnin neotravovali.

Prezidentovu dovolenku v dome za 20 000 dolárov na týždeň kritizovala v pondelok opozícia. Socialisti žiadajú, aby prezident vysvetlil, ako zaplatil svoj pobyt vzhľadom na to, že plat prezidenta je 6000 eur.

Elyzejský palác oznámil ,že Sarkozyho rodina je v rezidencii na jazere Winnipesaukee na "návšteve u známych." Prezident by sa mal podľa pondelňajších médií stretnúť aj s americkým prezidentom Georgeom W. Bushom, ktorého otec má letné sídlo len niekoľko kilometrov od miesta Sarkozyho pobytu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu