Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Absolútne šokujúca smrť muža (†54): VIDEO Pomáhal čistiť pozemok, spadol do drviča dreva

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRISBANE - Muž z austrálskeho Queenslandu zomrel po nešťastnom páde do drviča dreva. K tragickej udalosti prišlo v nedeľu večer na pozemku v meste Gympie, neďaleko Brisbane. Policajný inšpektor Paul Algie na tlačovej konferencii uviedol, že spôsob, akým obeť zahynula, bol "absolútne šokujúci".

Chcel sa rozlúčiť so slobodou na Ibize: Brit vystúpil z lietadla, napísal snúbenici a zomrel

"Je to strašné, keď musím byť ako policajt účastný pri akomkoľvek náhlom úmrtí, ale tieto okolnosti boli úplne šokujúce," povedal Algie pre ABC. Podľa neho sú z tragédie všetci mimo a polícia stále zisťuje, ako k nej došlo a kto čo videl.

Muž sa spolu s ďalšími dvomi kamarátmi rozhodol urobiť dobrý skutok a pomáhal čistiť príjazdovú cestu a pozemok dámy, ktorej majetok patrí.

Dvaja muži, ktorí s ním boli v čase incidentu, zostali z toho, čo sa stalo, úplne vykoľajení. Svedkom aj všetkým, ktorí prípad vyšetrujú, boli ponúknuté služby psychológa.

Podľa polície bol muž po páde okamžite mŕtvy a jeho smrť sa v súčasnosti považuje za nehodu. Inšpektor Algie zatiaľ nevedel povedať, či k tragédii došlo kvôli nesprávnemu alebo nebezpečnému použitiu stroja.

Incident vyšetruje aj tím z Úradu pre zdravie a bezpečnosť na pracovisku v Sunshine Coast a polícia pripravuje správu pre koronera. Priebeh nehody sa pokúšajú objasniť aj forenzní experti z Brisbane.

Viac o téme: SmrťSekačka na drevoDrvič dreva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu