Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najhoršia cesta domov v živote! Študentka sa vybrala nočným mestom, tri sexútoky za hodinu

Tretí z podozrivých mužov. Zobraziť galériu (3)
Tretí z podozrivých mužov. (Zdroj: Metropolitná polícia)

LONDÝN - Mladá študentka (17) si vyšla v piatok 29. septembra so svojimi priateľmi do podniku vo východnom Londýne, no pri návrate späť domov do centra sa od nich oddelila a kráčala sama. Za jedinú hodinu ju v noci mali podľa metropolitnej polície sexuálne napadnúť až traja rôzni muži. Po páchateľoch intenzívne pátra a za účelom zistenia ich totožnosti zverejnila zábery z kamier.

Žena mala obrať rebelov o ochranné kúzlo: FOTO najhoršieho zverstva ako zo stredoveku

Utrpenie obete sa začalo v piatok krátko pred polnocou, keď ju bezpečnostná kamera zachytila s prvým podozrivým na ulici Cambridge Heath Road. Kvalita obrazu je však príliš slabá na zverejnenie, podľa polície je vidno akurát tak to, že muž mal na sebe tmavý odev. Dievčinu mal zatiahnuť do vchodu, no na kamere sa už neukázal. V lokalite sa našli časti dievčenského oblečenia.

Krátko po polnoci sa študentka objavila na ďalšej kamere z ulice Mint Street. Zdiaľky ju sleduje iný bradatý muž, ktorý vedľa seba tlačí športový bicykel. Na hlave má šiltovku otočenú smerom dozadu, oblečené má tričko, mikinu na zips s kapucňou, na nej dvojfarebnú bundu, dlhé nohavice a na chrbte batoh.

Najhoršia cesta domov v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Metropolitná polícia)

Na ulici Corfield Street ju dobehne, nasmeruje ju do ústrania a tam zostane dvojica istý čas. Kamera zachytáva, ako podozrivý opúšťa miesto a odchádza. Keď sa krátko po ňom objaví aj tínedžerka, jej oblečenie vyzerá byť neupravené. Púšťa sa ďalej dole po Corfield Street a iba o niekoľko minút neskôr, v sobotu okolo 00.45 h., príde podľa vyšetrovateľov k ďalšiemu útoku.

Zábery zachytávajú tretieho podozrivého, ako kráča po ulici, pričom pod stromami ho čakajú ďalšie dve alebo tri postavy. Zdá sa, že zamieri smerom k obrubníku medzi zaparkovanými autami. Tam mal dievča sexuálne napadnúť. Kamera ukazuje, ako sa z miesta činu vracia približne o 00.55 h.

Najhoršia cesta domov v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Metropolitná polícia)

Náhodný okoloidúci našiel potom obeť na ulici v zúboženom stave a hneď zavolal políciu. Muži zákona odviezli dievčinu na vyšetrenie do nemocnice, kde jej bola poskytnutá odborná pomoc. Predpokladá sa, že tínedžerka mohla byť zdrogovaná, čaká sa na výsledky toxikologických testov.

Pracovníci úradu pre zneužívanie detí a vyšetrovanie sexuálnych trestných činov teraz naliehavo žiadajú pomoc od všetkých členov verejnosti, ktorí môžu identifikovať mužov na záznamoch, alebo majú o nich nejaké informácie. Aj tie na prvý pohľad bezvýznamné by mohli mať rozhodujúci vplyv na pokrok vo vyšetrovaní.

Viac o téme: Sexuálne obťažovanieLondýn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu