Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčina (†19) išla do hotela na narodeninovú párty: Tragická smrť v mraziacom boxe

Kenneka sa motala po hoteli Zobraziť galériu (3)
Kenneka sa motala po hoteli (Zdroj: YouTube/Rosemont Police)

ROSEMONT - Polícia v americkom Rosemonte zverejnila minulý týždeň dve videá, ktoré majú napomôcť vysvetliť záhadnú smrť iba 19-ročnej Kenneky Jenkinsovej, ktorá sa nevrátila domov z narodeninovej párty usporiadanej v miestnom hoteli Crowne Plaza. Jej telo sa našlo na druhý deň v mraziarni v suteréne.

Muž (†32) požiadal svoju priateľku o ruku: Od šťastia spravil strašidelnú chybu a zomrel

Polícia okrem záznamov z hotela preskúmala tiež zábery zo sociálnych sietí a poslala ich do súkromného technického laboratória. Výsledky sa očakávajú o dva týždne. Na zverejnených záznamoch vidno mladú dievčinu, ako sa potáca chodbami hotela, pravdepodobne v dosť podguráženej nálade. Naráža do stien a len ťažko udržuje rovnováhu.

Dievčina (†19) išla do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Rosemont Police)

Kenneka prišla podľa portálu abc7chicago.com do hotela v sobotu okolo jednej hodiny ráno a zúčastnila sa s priateľmi oslavy na deviatom poschodí. O dve hodiny neskôr už blúdila po chodbách a niečo márne hľadala. Bohužiaľ, zábery ju nezachytávajú priamo aj v okamihu, keď vstúpi do mraziacej miestnosti. Jej smrť tak aj naďalej zostáva obostretá rúškom tajomstva. Predpokladá sa, že v suteréne hľadala východ a chcela sa dostať späť do haly, no vošla do nesprávnych dverí.

Dievčina (†19) išla do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Jej mobilný telefón a kľúče od auta mali v úschove kamaráti na párty. Práve tí zalarmovali Kennekinu matku, keď nemohli dievča nájsť. Teresa Martinová prišla do hotela približne o piatej ráno a požiadala personál o to, aby prezrel kamerové záznamy. Ten jej však povedal, že tak môže urobiť až potom, keď nezvestnosť dcéry nahlási na polícii. Tam jej odkázali, že má ešte pár hodín počkať, či sa dievčina predsa len zrazu neobjaví. Potom si polícia taktiež prezrela záznamy a napokon prehľadala hotel. Telo sa našlo približne po 24 hodinách, v nedeľu skoro ráno.

Polícia vypočula množstvo ľudí z večierka aj hotelový personál. Zatiaľ to vyzerá tak, že smrť mladého dievčaťa nebola zapríčinená cudzou osobou, ale išlo o tragickú náhodu. Zúfalá rodina sa však nemieni vzdať, pretože podľa nej niektoré otázky stále neboli plne zodpovedané. Viac svetla do prípadu by mala vniesť pitevná správa a výsledky z toxikológie.

Viac o téme: MrazničkaHotelSmrťPárty Kenneka Jenkins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu