Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčina chce, aby ste videli, čo sa jej stalo na hudobnom festivale: VIDEO skutočnej hrôzy

Loren nadrogovali Zobraziť galériu (3)
Loren nadrogovali (Zdroj: YouTube)

LEEDS - Na sociálnej sieti sa objavilo šokujúce video nadrogovanej dievčiny, ktorej niekto na hudobnom festivale vhodil do drinku neznámu látku. Zverejnením týchto záberov chce vyzvať všetkých k väčšej opatrnosti a ostražitosti. Mala obrovské šťastie, že celú tú hrôzu prežila.

Zábery z festivalu v meste Leeds, ktoré na sociálnej sieti uverejnila dvadsaťjedenročná Loren Froggattová, nie sú vôbec príjemné. Vo videu môžu užívatelia vidieť mladú dievčinu v zúboženom stave s vykrivenými ústami a neprítomným pohľadom. Akoby sa snažila niečo povedať, ale vôbec nie je schopná artikulovať.

Dievčina chce, aby ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Na festivale som bola so svojím snúbencom Adamom. Za celý deň sme vypili iba fľašu vína, tešili sme sa na večerný program, mal vystúpiť Eminem. Keď som Adama čakala pred toaletami, podišiel ku mne nejaký chlapík a chcel si pripáliť cigaretu. Vtedy sa to muselo stať," hovorí.

Horor po sexfestivale v Británii: V lese našli telo mŕtveho muža a bezvládnu ženu

Mladá žena tvrdí, že toto bol jediný okamih, kedy sa k jej drinku niekto priblížil. Po celý čas si vraj aj s priateľom poháre strážili a nikto iný s nimi nebol. Problémy nastali asi dvadsať minút po tom, ako neznámemu mužovi pripálila cigaretu. "Vrátili sme sa k stolu a Loren skolabovala. Videl som jej očné bielka, pomočila sa a začala zvracať bielu penu," opisuje nešťastnú udalosť Adam, ktorý pracuje ako záchranár, takže hneď vedel priateľke pomôcť. Okamžite ju odtiahol do stanu a uložil do takej polohy, aby sa nemohla udusiť zvratkami. "Vykrúcalo jej čeľusť, pohľad na ňu bol zúfalý. Zostal som s ňou, snažil som sa do nej dostať čo najviac vody."

Dievčina chce, aby ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Dievčine sa polepšilo asi po troch hodinách. Video samej seba, ktoré nakrútil jej priateľ, sa potom rozhodla zverejniť, aby varovala ostatných a vyzvala ich, aby boli na podobných akciách nanajvýš opatrní. "Nikdy nespúšťajte svoje nápoje z očí," hovorí a zároveň ďakuje Adamovi za svoju záchranu.

Ku všetkému sa vyjadril aj hovorca festivalu, ktorý povedal, že je rád, že Loren zverejnila toto video. Zároveň ostatných vyzval, že ak by sa ich priatelia ocitli v podobnej situácii, majú ihneď osloviť organizátorov, ktorí sú trénovaní a pripravení zvládnuť podobné situácie. Celý prípad už prešetruje polícia. 

Viac o téme: DrogyHudobný festival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu