Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dcéru utopil kvôli poistke!

Ashley bola milým dievčatkom.
Ashley bola milým dievčatkom. (Zdroj: Blesk.cz)

WASHINGTON - Horšiu hyenu by ste nenašli! Američan Joel Zellmer utopil v bazéne svoju dcérku Ashley (+3) iba preto, aby potom mohol uchmatnúť jej poistku v prepočte takmer 6 miliónov korún.

Jeho diabolský plán vyšiel len z polovice a muž už čaká vo väzení na súd. Keď totiž privolaní hasiči a policajti vylovili z bazéna bezvládne telíčko malej Ashley, hned sa im niečo nezdalo na neďaleko postávajúcom a fajčiacom Joelovi. "Bol takmer kľudný a ani sa neobťažoval spýtať, či jeho dcérka prežije. Naviac bol suchý, čo naznačovalo, že sa pre ňu ani nenamáhal do vody skočiť," uviedol policajný hovorca.

Joel Zellmer pri výsluchu uviedol, že jeho manželka Stacey bola v práci. Zatiaľčo on varil dcére večeru, dievčatko si vraj samo otvorilo zasúvacie dvere na verandu, odkiaľ sa dostala k bazénu. Čudoval sa údajne, že ide von, pretože zvyčajne sa bojí tmy. Potom si údajne išiel k bazénu opláchnuť ruky a dievča už bezvládne ležalo na hladine.

Polícii netrvalo dlho, aby zistila, že Zellmer je známa firma. Pred svadbou so Stacey mal za sebou dlhý zoznam podvodov, keď predovšetkým využíval slabé ženy. Vyberal si hlavne tie s malými deťmi, ktoré s obľubou týral. Jednému chlapcovi dokonca ťažko popálil ruku. Vždy potom vyberal peniaze za 'úrazy' z ich poistiek.

Klinec do rakvy si ale zatĺkol tým, že mesiac pred Ashleyinou smrťou nechal na ňu uzavrieť úplne novú životnú poistku. Čo je v prípade tak malého dieťaťa netypické. Najmä načasovanie uzavretej poistky a následná smrť dievčatka privedli policajtov na stopu.

Zellmer sa k ohavnému činu zatiaľ nepriznal a pred súdom zostáva vo väzbe, kaucia na jeho prepustenie činí cez 100 miliónov korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu