Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kuriózna smrť na dovolenke v Grécku: Žena zabila svojho muža (28), vrtuľou mu prešla po hlave

Korfu, Grécko Zobraziť galériu (3)
Korfu, Grécko (Zdroj: repre. foto katalóg Firo-tour)

KORFU - Z dovolenky sa už nevráti. Iba 28-ročný muž zahynul na dovolenke v Grécku. O život ho pripravila kuriózna nehoda. Zabila ho manželka, s ktorou sa plavil na člne.

Veľká tragédia sa udiala na gréckom ostrove Korfu. O život tam prišiel 28-ročný Švajčiar. Podľa portálu greekreporter.com mužovi prešla po hlave s lodnou vrtuľou manželka, ktorá čln kormidlovala. Nepomohol mu už ani zásah záchranárov. Incident sa odohral včera pri pláži Giali na ostrove Korfu.

Mužove telo s pomocou ďalšej súkromnej lode prepravili na breh. Tam ho prevzala ambulancia, ktorá ho previezla do nemocnice. Bohužiaľ, lekári už konštatovali iba smrť.

25-ročná žena bola z toho v šoku. Policajti ju zobrali na výsluch a neskôr prepustili. Loď podľa prenajímateľa nevyžaduje špeciálne povolenie na jej kormidlovanie. Majiteľ požičovne sa nechal počuť, že je mu nesmierne ľúto, čo sa Švajčiarom stalo.

Podľa neho však muž so ženou neboli dostatočne obozretní. "Naše motto je bezpečnosť na prvom mieste. No v tomto prípade neboli dodržané všetky bezpečnostné podmienky," povedal chlapík miestnym médiám.

 

Viac o téme: DovolenkaČlnSmrťKorfu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu