Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Obrovská tragédia v malej dedinke: Za pár hodín sa dvom mužom stalo niečo strašné

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

COLMANSTOWN - Smrť zasiahla jedno miesto dvakrát, a to v rozpätí len jedného dňa. Štyridsaťročného Thomasa, ktorý sa liečil na rakovinu, rozrušila správa o smrti svojho otca natoľko, že o pár hodín zomrel aj on. Ich rodné mesto je z tejto smutnej udalosti šokované a zdrvené, pretože obaja muži boli veľmi obľúbení.

Peter Killen (†86) náhle skonal na infarkt. Jeho rodina sa ešte nestihla vyrovnať s touto smutnou správou a na druhý deň už prišla ďalšia. Petrov syn Thomas, ktorý trpel rakovinou pečene, nezvládol prijať fakt, že jeho otec je mŕtvy. Zákernou chorobou oslabená imunita a zlý psychický stav spôsobili, že zomrel aj on, a to už na druhý deň po otcovej smrti.

Obrovská tragédia v malej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Táto udalosť bolestivo zasiahla nielen všetkých pozostalých, ale aj ostatných obyvateľov pokojnej dediny Colmanstown na západe Írska, ktorí sa zúčastnili pohrebu oboch zosnulých. Prekonať bolesť dvojnásobného úmrtia je ťažké nielen pre najbližšiu rodinu, ale aj celú miestnu komunitu, pretože obaja muži boli mimoriadne obľúbení, informovali miestne médiá. 

Policajt napustil vaňu synčekovi (†1) a odišiel: Začal sa hádať s manželkou, prišlo k najhoršiemu

"Je strašné, keď rodina stratí dvoch ľudí naraz. Peter mal za sebou krásny a dlhý život, ale Thomasova smrť bola naozaj rýchla. Mal rakovinu, liečil sa, už to je v jeho veku hrozné. A teraz jeho náhly odchod," hovorí miestny poslanec Micheal Connolly. "Peter rozumel koňom, bol uznávaným odborníkom, Thomas sa tiež aktívne zapájal do života komunity, bol vždy ochotný a nápomocný," dodal so smútkom v hlase.  

Viac o téme: Tragédiaírsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu