Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Strážcovia nemocnice v ruskom Omsku zbili pacientku na smrť

MOSKVA - Dvaja členovia nemocničnej stráže zbili na smrť 69-ročnú pacientku, ktorá po ošetrení chcela opustiť nemocnicu.

Informoval o tom v stredu ruský denník Rossijskaja gazeta. Incident sa stal potom, ako žena chcela odísť po ošetrení v nemocnici v juhozápadnom sibírskom meste Omsk. Dvaja členovia nemocničnej stráže vo veku 20 rokov ženu bili a kopali a potom ju zatiahli do krovia pri nemocnici. Nasledujúci deň ju v nemocnici hľadal manžel. Žena bola už mŕtva.

"Jeden z obvinených tvrdil, že žena ich aj s kamarátom napadla," citoval denník oblastného prokurátora. "Muž sa hájil tvrdením, že častokrát má dočinenia s drzými pacientmi a tentokrát mu vypovedali nervy."

Denník oslovil psychológa, publicistu, spisovateľa a kňaza a požiadal ich o vyjadrenie k prípadu. Podľa ich slov "takéto neľudské príbehy krutosti a ľahostajnosti sa dejú v Rusku prakticky každý deň". Podľa spisovateľa Sergeja Lukjanenka generácia, ktorá vyrastala v 90-tych rokoch, je stratená. "Tieto deti vyrastali v čase, keď bolo moderné byť prostitútkou alebo nájomným vrahom."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu