Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zverstvo matky na FOTO, aké nemá obdoby: Zabila štyri deti aj manžela, potom zavolala políciu

Isabel Martinez
Isabel Martinez (Zdroj: SITA/Gwinnett County Sheriff's Office via AP)

ATLANTA - Pred súd v Atlante v americkom štáte Georgia v piatok predstúpi žena, obvinená z úmyselného zabitia svojich štyroch detí a manžela.

Tridsaťtriročná Isabel Martinez skutok údajne vykonala vo štvrtok v ich spoločnom dome v Atlante, krátko nato sama zavolala na políciu a udala sa. Motívy jej konania zatiaľ nie sú známe. Jej piate dieťa, deväťročná dcéra, síce prežilo, ale utrpelo zranenia a jeho stav je podľa lekárov vážny.

"Je to strašný zločin, nielen smerom k obetiam, ale aj širšej rodine, susedom a komunite. Nikto nedokáže pochopiť, čo môže človeka primäť k zabitiu svojich nevinných detí a manžela," citujú médiá stanovisko miestnej polície.

Ako píše agentúra Associated Press, odborníci majú na túto problematiku iný názor a uvádzajú, že takéto činy nie sú až také ojedinelé, ako by sa mohlo zdať. Psychologička Cheryl Meyer, ktorá o tejto problematike dokonca napísala knihu, napríklad tvrdí, že zabitie dieťaťa matkou sa udeje na svete každý tretí deň, a to ide iba o známe prípady.

Viac o téme: VraždaAtlanta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu