Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalšia zbytočná smrť chlapčeka (†7 týž.): Mama ho po omši zabudla v rozpálenom aute

  Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MARY ESTHER - Ďalší prípad zbytočnej smrti zaznamenali na Floride. V rozhorúčenom aute zomrel len sedemtýždňový chlapček, ktorého tam zabudla nezodpovedná mama.

Dieťatko našli bez známok života v nedeľu okolo pol desiatej večer. V uzavretom aute bolo viac ako osem hodín. K bezládnemu telíčku bola okamžite privolaná polícia a záchranná služba. Policajti kontaktovali rodinu nebohého chlapčeka v Mary Esther.  


Prečítajte si aj:

Prehovoril pediater: Toto sa deje s detským telíčkom v rozpálenom aute


Dieťatko mama nechala v autosedačke chrbtom k smere jazdy po omši krátko pred jednou hodinou popoludní. Polícia sa teraz prípadom zaoberá a vyšetruje smrť bábätka. Jeho meno, ako aj meno rodiny nezverejnila. Podľa Národnej meteorologickej služby sa teplota vzduchu v nedeľu vyšplhala na 40 stupňov Celzia, informuje portál dailymail.co.uk.

Ďalšia zbytočná smrť chlapčeka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Nebohý chlapček je podľa organizácie KidsAndCars.org, ktorá šíri povedomie o nebezpečenstve ponechania detí bez dozoru, už 18-tym dieťatkom v Amerike a tretím na Floride, ktoré zomrelo v horúčavách v uzavretom aute. Florida je na druhom mieste v rebríčku týchto tragédií. V rokoch 1992-2016 tam zaznamenali 82 úmrtí. Na prvom mieste je Texas so 113 úmrtiami. 

 

 


 

 

Viac o téme: TragédiaSmrťAutistaChlapček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu