Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Našli sa ďalšie pozostatky mŕtvej ženy z Čiech

Igelitka s pozostatkami ležala v kroví niekoľko týždňov
Igelitka s pozostatkami ležala v kroví niekoľko týždňov (Zdroj: Blesk.cz)

ÚSTÍ NAD LABEM - Česká polícia bola v nedeľu popoludní privolaná pred gymnázium v Ústí nad Labem, kde sestry Tereza (12) a Klára (14) Neufusové v igelitovej taške našli hlavu mladej ženy.

"Už pred prázdninami tam bola hromada odpadkov a jedna igelitka hrozne smrdela. Volali sme na mestskú políciu, prišli strážnici a povedali, aby sme to nechali tak," povedala Klára. "Videl som to tiež, myslel som, že tam niekto pohodil psa a že to strážnici nechajú odviesť," dodal jej otec Martin Neufus.

"V sobotu sme tam boli znova, smrad bol príšerný, taška bola roztrhnutá, trčali z nej vlasy a vnútri bola hlava a ruka. Volali sme na mestskú políciu, ale znovu nám povedali, aby sme to nechali tak. na linke 112 nám vynadali, aby sme si nerobili srandu...," zverila sa Klára.

Profesionálne sa zachovali až policajti na linke 158. Oznámenie dievčat preverila hliadka a krátko na to ich vypočula kriminálka. "V ďalších taškách vraj našli trup a nejaké ďalšie časti tela," povedala Klára. "Pitva ukázala, že sú to pozostatky mladej ženy vo veku 17 až 20 rokov.

Zomrela násilnou smrťou asi pred dvoma až troma týždňami," uviedla severočeská policajná hovorkyňa Jarmila Hrubešová. "Informáciu, že naši strážnici prípad odbili, preveríme. Ak je to pravda, príjmeme náležité opatrenia," sľúbil Jan Novotný, zástupca riaditeľa mestskej polície.
Pozrite si reportáž z miesta činu!

Deti našli igelitku s hlavou mladej ženy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu