Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Hrôzostrašné zábery z tragického výbuchu v Manchestri: Rana, krik a panika

Tragický výbuch v Manchestri
Tragický výbuch v Manchestri (Zdroj: YouTube)

MANCHESTER - Radosť a eufória z koncertu mladej speváčky Ariany Grande netrvala dlho. Krátko po tom, ako hviezdička odišla z pódia, prišiel smrtiaci výbuch. V hale nastala panika, krik a ľudia sa snažili z miesta čo najskôr utiecť. Pri útoku prišli o život dospelí aj deti. Manchester Arena sa v priebehu sekundy zmenila na miesto smrti a boja o holý život.

Sociálne siete v priebehu krátkej chvíle zaplavili videá z bombového útoku v Manchestri. Vystúpenie obľúbenej hviezdy Ariany Grande sa po jej odchode zmenilo na drámu. Zábery z desivej noci vháňajú slzy do očí. Jedno z videí zachytáva fanúšikov mladej speváčky ako sa snažia z miesta rýchlo utiecť. Zúfale výkriky, panika a strach je očividná. Na videu je vidieť, ako vystrašené dievčatá postupne preskakujú zábradlie hlava nehlava. Dôležité v tom mometne pre každého bolo, sa čo najskôr dostať z miesta hrôzy. 

Explózia, ktorá otriasla halou v britskom Manchestri na záver popového koncertu, nenastala vnútri, ale na vonkajšom priestranstve. Prostredníctvom siete Twitter to vyhlásili prevádzkovatelia multifunkčnej haly Manchester Arena. 

Sirény záchranných jednotiek vrátane polície a sanitiek sa ozývali celým mestom. Do ulíc Manchestru vyrazilo ešte v noci 400 policajtov. Verejnosť bola vyzvaná, aby polícii poskytla záznamy z miesta tragickej udalosti, ktoré by jej mohli pomôcť pri vyšetrovaní.

Jednej z návštevníčok koncertu sa podarilo zachytiť na video osudný moment. Na týchto záberoch je vidieť ako sa okamžite po výbuchu spustila panika a krik.

Viac o téme: VýbuchExplóziaManchester
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu