Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dráma nad Európou: VIDEO Bizarná scéna z lietadla, cestujúci si mysleli, že je koniec

Cestujúci už mysleli na najhoršie. Zobraziť galériu (2)
Cestujúci už mysleli na najhoršie. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN/AMSTERDAM - Predstavte si, že by ste stratili kontrolu nad svojím osudom a ocitli sa vysoko nad oblakmi v lietadle, v ktorom práve pilot ohlásil núdzový stav. Čo by ste robili? V takejto bezútešnej situácii sa nedávno nachádzali cestujúci z Boeingu 767, ktorý letel z Londýna do Amsterdamu.

Cestujúcim personál lietadla nakázal nasadiť si kyslíkové masky a pilot ohlásil núdzové pristávanie. Celá posádka sa zachvela hrôzou. Podľa britských médií stratilo lietadlo správny tlak v kabíne, čo bolo dôvodom na vyhlásanie mimoriadnej situácie.

Správa, o ktorej mnohí cestujúci ani netušia: Pri problémoch s letom máte nárok na odškodné

Na sociálnych sieťach sa objavili zábery z lietadla, v ktorom sa nachádzalo viacero židovských cestujúcich. Nielen oni prepadli strachu a začali nahlas spievať modlitby. Našťastie, lietadlu sa podarilo bezpečne pristáť na letisku v Amsterdame, zlý sen bol zažehnaný a niektorí z pasažierov sa druhýkrát narodili.

Dráma nad Európou: VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

V lietadle sa nachádzalo 262 cestujúcich a 10 členov posádky. Nikto z nich nebol zranený, ale Boeing 767 museli dočasne vyradiť z prevádzky. Situácie ako táto sú podľa leteckej spoločnosti Titan Airways, ktorej sa incident týkal, zriedkavé.

Viac o téme: LietadloNúdzové pristátieBoeing 767
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu