Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Veľký úlovok nemeckej polície: Kriminalisti objasnili hrdelné zločiny a chytili vraha

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LIPSKO - Kriminalistom z Lipska sa zrejme podarilo objasniť dva hrdelné zločiny z uplynulého roka. Na 38-ročného muža, ktorého pre dôvodné podozrenie zadržali v pondelok a ktorý sa k obom zločinom priznal, uvalili medzičasom vyšetrovaciu väzbu.

Prokuratúra však dementovala mediálne informácie o tom, že by sa zrejmý páchateľ bol prihlásil na polícii sám. Po zadržaní a domovej prehliadke sa však priznal nielen k vražde v novembri unesenej Anje B., ale aj k aprílovej vražde Portugalčanky Marie D. Detaily by mala objasniť nariadená súdna pitva, informovali dnes Stredonemecký rozhlas (MDR) a internetové vydanie denníka Bild.

Polícia našla na základe informácií zadržaného muža telesné pozostatky nezvestnej Nemky na pozemku v mestskej časti Lindenau. Rozkúskované telo portugalskej obete, ktorá zmizla bez stopy v apríli minulého roka, sa našli už skôr pri jednom z miestnych mostov. Zadržaný muž má bydlisko v Lipsku a doteraz sa nedostal podľa dostupných policajných informácií do konfliktu so zákonom.

Viac o téme: VrahNemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu