Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Českí policajti sa nestačili diviť: Kuriózny prípad! Mladík zneužíval po nociach zvieratká v ZOO

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

DĚČÍN - Kuriózna udalosť sa odohrala v zoologickej záhrade v Čechách. Mladík bol prichytený v noci z nedele na pondelok, ako si užíva s prítomnými zvieratami. V túto noc sa stala jeho obeťou nevinná oslica. Na celom prípade je najhoršie, že sa iba šestnásťročný chlapec nebránil obvineniam.

K prípadu bola privolaná mestská polícia po tom, čo bol mladý muž (16) prichytený pri nechutnom čine v děčínskej zoologickej záhrade. Pri jeho radovánkach s bezmocným zvieraťom ho nachytali a následne zadržali strážnici zoo.

Ako informoval hovorca děčínskej mestskej polície Tomáš Pavlík: "Privolaná hliadka si preverila mladíkovu totožnosť a dozvedela sa, že to nie je po prvýkrát, čo sa po areáli v noci pohyboval." Strážnici políciu ďalej informovali, že mladíka odôvodnene upodozrievajú zo zneužívania a sexuálneho obťažovania iných, ďalších zvierat. "Mladík toto obvinenie nevyvrátil," poznamenal Pavlík.

Mestskí policajti na miesto privolali hliadku štátnej polície, ktorá celý prípad prevzala a rieši ho. Keďže aktérom incidentu je maloletý, polícia sa k prípadu odmietla vyjadrovať. Bolo potvrdené iba to, že k incidentu prišlo, no dotyčný nespôsobil žiadne škody na majetku. 

Viac o téme: ObťažovanieOslíkZooDěčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu