Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Ohavný čin muža (74) zo Slovenska v Afrike: 20 rokov basy za znásilňovanie vnučky!

Odsúdený muž Zobraziť galériu (3)
Odsúdený muž (Zdroj: Women and Men Against Child Abuse)

BENONI - Súd v juhoafrickom Benoni poslal na 20 rokov do väzenia 74-ročného muža, ktorý opakovane znásilňovať svoju vnučku. Mala iba desať rokov, prišla práve zo Slovenska a nevedela ani slovo po anglicky, keď ju jej dedko sexuálne napadol prvýkrát.

Patrik (18) chcel nový život v Anglicku, všetko sa zvrtlo: Hanba Slovákom, deportácia domov

Podľa portálu TMG Digital krátko na to, čo matka nechala dcéru v dedkovej opatere, nahral muž pornografické video, na ktorom ju znásilnil. K útokom dochádzalo v rokoch 2002 až 2005. Obeť, ktorá má dnes 24 rokov, vo svojom vyhlásení napísala, že si po tomto prvom otrasnom čine prala krvou nasiaknutú spodnú bielizeň, zatiaľ, čo ju jej starý otec pri tom sledoval.

Odvtedy ju znásilnil ešte veľakrát, či už v aute, v dome, alebo na kope sena. Sudca uviedol, že išlo o otrasné a perverzné zneužitie mužskej sily. Muž zo Slovenska sa však podľa svojich slov cítil nevinný a nepreukázal pri pojednávaní žiadnu ľútosť.

FOTO Ohavný čin muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Women and Men Against Child Abuse)

V rozhovore s probačným úradníkom sa údajne vyjadril, že ho dievča zviedlo, keď sa cítil byť osamelý a chcelo od neho peniaze. Tvrdil, že sa stal obeťou. Neskôr na súde ale tieto slová poprel a vyjadril sa, že probačný úradník si to zle vyložil.

Muž prosil súd o omilostenie, odkazoval pri tom na svoj vyšší vek a na to, že musí živiť rodinu a 16-ročného syna. Sudca však podmienečný trest odmietol. Napokon znel súhrnný verdikt 20 rokov za mrežami, ktoré si má odpykať vo väznici Modderbee.

FOTO Ohavný čin muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Women and Men Against Child Abuse)

Vnučka, z ktorej sa po otrasnej životnej skúsenosti stalo problémové dieťa a pokúsila sa o samovraždu, vyšla so svojím utrpením na verejnosť až pred šiestimi rokmi, keď ju k tomu povzbudil jej priateľ. Po súdnom pojednávaní sa pre médiá vyjadrila, že sa jej uľavilo, ale nikdy nezabudne a ani nedopustí mužovi, ktorého považovala za svojho otca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu