Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Záhadná smrť v Nemecku: Tanja (†19) len vybehla na cigaretu, potom prišla krutá rana

Tanja Hollsteinová
Tanja Hollsteinová (Zdroj: polícia)

HOPFELDE - V nedeľu ráno nahlásil priateľ na polícii nezvestnosť mladej ženy. Tanja Hollsteinová odišla z domu v meste Hessisch Lichtenau okolo 2:30 v noci s tým, že si ide zapáliť cigaretu. Bohužiaľ, okolnosti jej zmiznutia boli oveľa dramatickejšie, ako sa na prvý pohľad zdalo. Chodec popoludní objavil v snehu jej mŕtve telo. Muži zákona teraz musia zistiť, čo sa vlastne dievčaťu stalo.

Alexander (17) zavraždil svoju rodinu: Otca (†43), babku (†67) aj sestru (†14) umlátil sekerou

Pátranie vrtuľníkom neprinieslo žiadne výsledky. V nedeľu o 14:30 sa však ozval náhodný okoloidúci, ktorý našiel telo mladej ženy ležať pri bývalom vojenskom areáli, vzdialenom od domu približne dva a pol kilometra. V noci sa pritom teplota pohybovala okolo mínus 12 stupňov a dievčina musela prejsť cez les a polia.

Podľa priateľa si nezobrala so sebou osobné veci, ktoré za iných okolností mala vždy pri sebe, keď sa chystala odísť.

Otázkou teraz zostáva, či Tanja zamrzla pri fajčení, dobrovoľne si vzala život, alebo ide o výsledok násilného trestného činu. "V tejto chvíli pátrame vo všetkých smeroch. Násilie sme neboli schopní určiť na mieste, ale nemôžeme ho ani vylúčiť. Objasnenie poskytne pitva," uviedol podľa portálu epochtimes.de Reiner Lingner z polície Severné Hessensko. Okolnosti sú predmetom policajného vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu