Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najbizarnejší rozhovor v TV: VIDEO Lavína počas neho zasypala lyžiarov a manažér chválil sneh

Manažér hotela pri rozhovore krátko pred príchodom lavíny Zobraziť galériu (4)
Manažér hotela pri rozhovore krátko pred príchodom lavíny (Zdroj: YouTube)

ISTANBUL - Tomu sa povie ľahostajnosť. Manažér jedného z tureckých hotelov pri rozhovore pre miestnu televíziu zachoval absolútne kamennú tvár. Nevykoľajilo ho ani to, že za ním bolo zavalených snehovou lavínou niekoľko lyžiarov.

Video zachytáva rozhovor s mužom, ktorý zastáva jednu z najdôležitejších funkcií hotela. V pozadí sa po pár sekundách objaví biela smršť. Lavína, ktorá sa valila zo svahu v tureckom lyžiarskom stredisku ho nerozhodila. Obzrel sa a pokračoval v tom, čo mal práve rozrobené. To, že lavína za jeho chrbtom práve pochovala niekoľko lyžiarov s úškrnom okomentoval.

Najbizarnejší rozhovor v TV:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Redaktorovi miestnej televízie vysvetlil, že všetko, aj to čo práve vidia, má význam. "Tí, ktorí majú radi sneh a lyžovanie prídu sem. Aj keď je tu riziko lavíny, ako môžete vidieť. Ľudia sú veľmi šťastní a my sa budeme aj naďalej snažiť hostiť našich hostí, ako najlepšie vieme," povedal manažér.

Najbizarnejší rozhovor v TV:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Po rozhovore je na videu zachytená záchranná akcia. Výkriky žien, plač a zúfalé volanie. To všetko sprevádza hľadanie zavalených ľudí. Nie je jasné, či v dôsledku lavíny prišlo k zraneniam alebo úmrtiu.

Najbizarnejší rozhovor v TV:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Turecko si posledné dni užíva poriadne dávky hustého sneženia. To v nedeľu spôsobilo, že spoločnosť Turkish Airlines bola prinútená zrušiť viac ako 600 vnútroštátnych letov. To pre viac ako 10 000 cestujúcich znamenalo čakať na vhodné počasie a až následne sa dostali domov. Okrem toho boli zatvorené aj školy. 

Viac o téme: RozhovorSnehLavínaLyžiarSvah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu