Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mame sa prisnil hrôzostrašný sen o dcére (†19): O pár hodín sa zlá predtucha premenila na realitu

Elizabeth s mamou Zobraziť galériu (3)
Elizabeth s mamou (Zdroj: profimedia.sk)

HOLMES CHAPEL - Poznáte ten pocit, keď vám hrdlo zovrie neznámy strach a srdce rozbúši nepríjemná predstava? Podobný pocit mala aj Karen Kujawaová predtým, ako sa dozvedela najhoršiu správu vo svojom živote.

Karen Kujawaovej sa jedného dňa prisnilo, že jej policajti klopú na dvere, aby ju vzali do nemocnice. O niekoľko hodín sa nočná mora premenila na skutočnosť a 46-ročná žena sa dozvedela, že jej 19-ročná dcéra tragicky zahynula na prvom rande.

Mrazivé predpovede ľudí dokazujú šiesty zmysel: Desať predtúch, ktoré sa naplnili

Elizabeth Buckleyová zomrela 2. decembra 2015. Z domu sa vytratila na svoje prvé rande v živote. Netušila, že 22-ročný mladík Thomas McDonough bude prvým aj posledným nápadníkom, ktorého mala. Po dievčinu prišiel na športovom aute Toyota Supra, aby na ňu zapôsobil adrenalínovou jazdou. Thomas však počas jazdy stratil kontrolu nad vozidlom a so športiakom narazil do pouličnej lampy a stromu.

Thomas McDonough
Zobraziť galériu (3)
Thomas McDonough  (Zdroj: profimedia.sk)

Intuícia neklamala

Kým študentku práv so závažnými vnútornými zraneniami previezli do nemocnice, kde napokon zomrela, Thomas vyviazol len so zranením ramena. Tento scenár mala Karen Kujawaová pred očami niekoľko mesiacov predtým, ako k nehode došlo. V deň havárie mala však opäť ohromný pocit strachu a preto svojej dcére zavolala, aby sa uistila, že je v poriadku. Nezabudla jej tiež pripomenúť, ako veľmi ju ľúbi. To boli posledné slová, ktoré si s dcérou vymenila.

„Keď polícia zaklopala na dvere, nechcela som ich vpustiť dnu, pretože som mala hrozné tušenie, že zomrela,“ opísala svoje pocity po roku žena, ktorá smrti dcéry nedokázala zabrániť. O deviatej večer mala taký nepríjemný pocit, že nedokázala obsedieť. Okolo 22.45 ju strach obklopil úplne. Ako sa neskôr dozvedela, bol to čas, keď Elizabeth zomrela. O 23.30 zaklopal na dvere nepokojných rodičov policajt. „Bol to najhorší deň môjho života,“ dodala.

Podľa vyšetrovania súdu urobil mladík na vozidle špeciálne úpravy, po ktorých mohol ísť dvojnásobnou rýchlosťou bez ohľadu na rýchlomer. Súd, ktorý sa konal 1. decembra 2016 v Liverpoole, mu vymeral 40 mesiacov väzenia za nebezpečnú jazdu, informujú britské médiá. Podľa Karen rodine Elizabeth Thomas nikdy neprejavil žiadnu ľútosť nad tým, čo urobil. „Predstavovala som si ho ako zdevastovaného, plačúceho a ospravedlňujúceho sa, ale nič z toho tam nebolo,“ priznala Karen, ktorá sa zo smrti dcéry dodnes nespamätala.

Elizabeth Buckleyová
Zobraziť galériu (3)
Elizabeth Buckleyová  (Zdroj: Facebook/Merseyside Police)

Viac o téme: IntuíciaPredtuchaElizabeth Buckley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu