Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrôza pri ceste: Neďaleko metropoly Mexika sa našli štyri pohodené telá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MEXIKO - Štyri telá sa našli v pondelok pohodené pri hlavnej ceste spájajúcej metropolu Mexika s mestom Toluca. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na federálnu políciu.

Polícia v oznámení neuviedla podrobnosti o príčine smrti ani motív činu, ale v spomínanej oblasti sa aj v predchádzajúcich rokoch našli pohodené telá, čo úrady pripisujú organizovanému zločinu. V oznámení sa tiež uvádza, že šéf federálnej polície nariadil vyšetrovanie agentov, ktorí uzavreli okolie miesta činu. Príkaz na vyšetrovanie nasledoval po tom, čo sa na sociálnych sieťach začalo šíriť video zachytávajúce príslušníkov federálnej polície, ako na uvedenom mieste zápasia s novinárom a dávajú mu putá.

Vláda juhomexického štátu Guerrero v pondelok zasa informovala, že dvaja muži, ktorých uniesli a zabili v meste Acapulco, boli príslušníkmi armády. Dvojica vojakov bola v čase únosu mimo služby a v civilnom oblečení. Ich telá sa našli v Acapulcu v nedeľu. Obaja vojaci sa neďaleko Acapulca sa zúčastňovali na výcviku. Acapulco, kedysi atraktívne letovisko, je už dlho dejiskom násilností medzi drogovými gangmi.

Viac o téme: TeloMŕtvolaMexico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu