Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Veronica zavraždila synčeka (†8): Tvrdila, že ju pristihol, ako si užíva sex s jeho dedkom

Veronika zabila vlastného synčeka Zobraziť galériu (3)
Veronika zabila vlastného synčeka (Zdroj: profimedia.sk)

SANTA CROCE - Talianka, ktorá zavraždila svojho osemročného syna, keď údajne zistil, že má pomer s jeho starým otcom, skončí vo väzení na 30 rokov. Veronica Panarellová (28) uškrtila malého Lorisa Stivala elektrickými káblami a zavliekla jeho telo do odľahlej rokliny v Santa Croce na Sicílii.

Hororová vražda dcérky (†10), matka sa prizerala, ako ju zabíjajú: Sex s vrahom 20 minút po čine

Po tom, čo si Panarellová vypočula v pondelok rozsudok, rozplakala sa. Pôvodne sa snažila predstierať, že jej syn bol unesený a že zmizol v čase, keď ho popoludní prišla vyzdvihnúť zo školy. Zábery z bezpečnostných kamier však dokázali, že si vymýšľa. Bola uznaná vinnou z chlapcovej vraždy, ktorá sa odohrala v novembri 2014, a z ukrývania tela. Prokurátori ju označili za egocentrickú a manipulatívnu klamárku.

Veronica zavraždila synčeka (†8):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keď Panarellová nakoniec priznala, že syn bol zabitý, snažila sa zvaliť vinu na manželovho otca Andreu Stivala. Na predchádzajúcich pojednávaniach povedala, že sa podieľal na komplote a potom chlapca aj sám zavraždil, pretože ich Loris prichytil pri sexe. Muž tieto obvinenia poprel a pohrozil, že svoju nevestu bude žalovať za ohováranie.

Veronica zavraždila synčeka (†8):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Je to len ďalšia lož tej bláznivej ženy," uviedol Stival pre miestne médiá. Pri smrti svojho vnuka vraj nehral žiadnu rolu a povedal, že takéto obvinenia sú niečo, čo ani nedokáže pochopiť. "Obracia sa mi z toho žalúdok. Je to degradácia lásky starého otca," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu