Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hororová vražda dcérky (†10), matka sa prizerala, ako ju zabíjajú: Sex s vrahom 20 minút po čine

Michelle Martensová a Fabian Gonazeles Zobraziť galériu (4)
Michelle Martensová a Fabian Gonazeles (Zdroj: FB, Polícia)

NOVÉ MEXIKO - Bezcitná matka (35) z mesta Albuquerque v štáte Nové Mexiko mala podľa nových informácií údajne sex len 20 minút potom, čo sledovala, ako jej priateľ a jeho sesternica znásilňujú a zabíjajú jej desaťročnú dcéru. Ohavná udalosť, ktorá sa stala 23. augusta, bude mať dohru pred súdom. Z detailov prípadu mrazí.

Hororový prípad so šťastným koncom: Bábätko na FOTO prežilo strašné muky, vytiahli ho z hrobu

Televízia KRWE uviedla, že Michelle Martensová niekoľkokrát zmenila svoju výpoveď, než priznala, že pozorovala svojho priateľa Fabiana Gonzalesa a jeho sesternicu Jessicu Kelleyovú, ako znásilňujú a vraždia jej dcérku Victoriu.

Podľa kanála KTLA Gonzales a Martensová mali mať spolu sex iba 20 minút po otrasnom čine. Úrad koronera informoval, že dievča bolo predávkované metamfetamínom, znásilnené, škrtené, bodnuté a roztrhané.

Victoria
Zobraziť galériu (4)
Victoria  (Zdroj: FB, Polícia)

Martensová tiež pripustila, že pozorovala Gonzalesa a Kelleyovú, ako znásilňujú dcérku najmenej trikrát pred jej smrťou a že vedela, že Gonzales ju zneužíval už najmenej mesiac, zatiaľ čo bola v práci.

Polícii prezradila aj to, že na internete hľadala záujemcov, ktorí budú mať sex s jej dcérou, pretože sa rada na to dívala. Podľa médií označila dvoch iných mužov, ktorí zneužili jej dcéru, ale polícia nepotvrdila, či sú predmetom vyšetrovania.

Victoria
Zobraziť galériu (4)
Victoria  (Zdroj: FB, Polícia)

Polícia našla Victoriino telo zabalené v ohorenej deke v Martensovej byte, deň po 10. narodeninách dievčatka. Martensová a Gonzales mali modriny na tvári po tom, čo ich mala Kelleyová pri hádke udrieť.

Jessica Kelleyová
Zobraziť galériu (4)
Jessica Kelleyová  (Zdroj: FB)

Martensová čelí obvineniu z únosu a zneužívania detí s následkom smrti. Gonzalesa obvinili z rovnakých zločinov a ako aj zo znásilňovania detí. Kelleyovú obvinili z únosu, zneužívania detí s následkom smrti a znásilňovania detí. Súd sa bude pravdepodobne konať budúci rok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu