Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Panika na festivale v Česku: Muž sa vyhrážal nožom a kričal pritom Allahu Akbar!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

DOKSY - Colníci a policajti našli drogy u štyroch desiatok účastníkov tanečného festivalu, ktorý sa od piatku koná pri Máchovom jazera. Dvaja ľudia podľa nich riadili pod vplyvom drog a ďalšie drogy predávali.

Niektorých z nich čaká priestupkové konanie, ďalšia pokuta a niektorí sa budú spovedať z prečinu prechovávania omamných a psychotropných látok a jedov. Jeden muž, ktorý obťažoval hostí, je vyšetrovaný kvôli výtržníctvu a nebezpečným hrozbám. Informovala o tom dnes ČTK liberecká policajná hovorkyňa Ivana Baláková. Kontroly na festivale budú pokračovať do jeho skončenia.

Dvadsaťpäťročného muža, ktorý obťažoval hostí na diskotéke, vyviedli pracovníci bezpečnostnej agentúry. Muž je český štátny príslušník, jeho otec je z Alžírska. "Muž vytiahol vonku na pracovníkov agentúry nôž, ktorým pred sebou šermoval a vyhrážal im násilím, pritom vykrikoval Allah Akbar," uviedla hovorkyňa. S nožom v ruke sa potom vyhrážal aj ďalším účastníkom akcie. "Muž je v policajnej cele. Dychové skúška ukázala, že má v sebe 1,79 promile alkoholu a test na drogy bol pozitívny na amfetamín a opiáty," uviedla hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu