Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vážna dopravná nehoda Slovákov v Chorvátsku: Auto z Trnavy na šrot, prevoz do nemocnice

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: repro foto 24sata.hr)

BRATISLAVA - V Chorvátsku došlo k dopravnej nehode Slovákov. Zrazili sa dve osobné autá. Jedno z nich malo slovenské poznávacie značky. Za jeho volantom sedel 70-ročný vodič. Spolu s ním 67-ročný spolujazdec a ďalší dvaja Slováci. Pri nehode zasahovali hasiči, ktorí museli účastníkov vyslobodzovať z vozidiel.

Podľa chorvátskych médií došlo k zrážke dvoch áut. Chorvátskeho vozidla značky Kia a Škoda Octavia so slovenskými poznávacími značkami. Konkrétne to bolo auto s trnavskou ešpézetkou. Nehoda sa udiala vo štvrtok okolo 16-tej hodiny. Za volantom chorvátskeho auta mal sedieť 58-vodič. Pri tejto zrážke utrpel zranenia spolu s ním aj jeho spolujazdec.

Vážna dopravná nehoda Slovákov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: repro foto 24sata.hr)

Podľa portálu infovodice.com sedeli vo vozidle Škoda dvaja Slováci vo veku 67 a 70 rokov a ďalší dvaja našinci na zadných sedadlách. Našťastie, informujú miestne médiá, väčšina z účastníkov nehody nie je v ohrození života. Zasahovať museli ale hasiči, ktorí účastníkov nehody museli vyslobodzovať. Jednu ženu previezla sanitka do nemocnice v Šibeniku.

Nabúraná Kia
Zobraziť galériu (3)
Nabúraná Kia  (Zdroj: repro foto 24sata.hr)

V súčasnosti už polícia spustila vyšetrovanie. Príčiny nehody doposiaľ nie sú známe. Polícia si po prepustení z nemocnice pravdepodobne predvolá 70-ročného vodiča slovenského automobilu. Podĺa portálu sibenik.in práve Slovák mal spôsobiť túto nehodu. 

Viac o téme: NehodaChorvátskoPirovac
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu