Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Matka videla umierať vlastného syna na motorke: VIDEO poslednej jazdy, prišla rana a smrť!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Foto: youtube)

ISLE OF MAN - Bolesť zlomeného srdca matky, ktorá minulý rok pri tragickej nehode prišla o dieťa sa nikdy nezahojí. Preto sa rozhodla zverejniť video, na ktorom sú zachytené posledné sekundy života jej 22-ročného syna. Video ma slúžiť ako varovanie pre všetkých motocyklistov.

Na deň 30. augusta 2015 Beverley Clarková nikdy nezabudne. V tento deň sa totiž stala najväčšia tragédia v jej živote. Beverly prišla o syna Lewisa Clarka. "Môj syn sa vo veku 22 rokov, vrátil domov v truhle," s ťažkým srdcom spomína matka. Podľa nej je to životná situácia, ktorú žiadny rodič nedokáže prijať. 
 
Matka videla umierať vlastného
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: You Tube)
Pri vyšetrovaní bolo zistené, že k zrážke prišlo na horskej ceste ostrova Man. V tých dňoch sa na ostrove konal motocyklový festival Isle of Man Festival. Tragédia, pri ktorej vyhasli dva nevinné životy sa ale nestala v rámci festivalu. Druhým mužom, ktorý pri zrážke zahynul bol nemecký jazdec. Podľa polície práve ten spôsobil tragédiu, po tom, čo sa pri predbiehaní ocitol v Lewisovom jazdnom pruhu. Pri strete, ktorému už  nedokázal ani jeden z motorkárov zabrániť, prišlo k okamžitej explózii. 
 
Matka videla umierať vlastného
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: You Tube)
Zdrvená matka spomína na svojho syna každý deň. Túži ho držať v náručí a objímať ho. "Môj syn nejazdil rýchlo, nepožíval alkohol a nebral drogy. Bol to bezstarostný a nevinný chlapec. Miloval jazdu na motorke," opisuje so zármutkom matka. Pocit, ktorý prežíval na motorke je vraj, ako keď sedíte na koni a ste len vy a zviera niekde v prírode. "Pocit voľnosti, len vy a vaša motorka. To je to, čo môj syn Lewis cítil v momente, kedy ku smrteľnej zrážke prišlo."
 
Na videu, ktoré bolo zverejnené sú vidieť posledné sekundy života a nečakaný príchod náhlej smrti. "Je potrebné si uvedomiť, že na zázname je vidieť ako presne prišlo ku kolízii dvoch motocyklov. Neuveriteľne smutná záležitosť, ale verím, že si z nej ostatní vezmú ponaučenie," vyjadril sa hovorca polície ostrova Man. 
 

Viac o téme: TragédiaSmrťMotorkaMotorkár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu