Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Let do Londýna sa pre Poliaka zmenil na najhorší deň v živote: VIDEO Stačila jedna veta!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

GDANSK – Poliak s arménskymi koreňmi nemá na svoj posledný let z Gdanska do Londýna rozhodne pekné spomienky. Istá podozrievavá cestujúca ho totiž obvinila z terorizmu, pretože sa jej nepozdával jeho vzhľad. Netušila, aké príkoria mu tým spôsobí.

Incident, o ktorom informovalo Radio Gdańsk, vydesil celé letisko. Poľská cestujúca udala svojho spolucestujúceho za to, že „vyzeral ako terorista“. Dvadsaťšesťročný muž s arménskym pôvodom žil od troch rokov v Poľsku a mal namierené do Londýna. Pred odletom ho však zatklo špeciálne protiteroristické komando a odviedlo z lietadla v putách.

Ďalšie odhalenie o vrahovi z Nice na FOTO je len pre silné žalúdky: Z tohto padnete na zadok!

Napriek tomu, že muž nemal žiadny problém pri letiskovej kontrole, v momente sa z neho stal nepriateľ číslo jeden. Vyšetrovatelia však čoskoro zistili, že je neškodný a s ospravedlnením ho prepustili. Ako sa ale ukázalo, problém ani zďaleka vyriešený nebol.

Incident na pokračovanie

Keď sa muž s poľským občianstvom na druhý deň opäť snažil letieť do Londýna, letecká spoločnosť mu prebúkovala lístok, a keď situáciu riešil priamo na letisku, personál ho informoval, že je v zozname leteckých spoločností evidovaný ako potenciálny terorista.

Po tejto studenej sprche mladíkovi nezostalo nič iné, ako dožadovať sa svojich práv prostredníctvom advokáta. Spoločnosť Wizzair sa podľa poľského portálu Gazeta.pl k incidentu zatiaľ nevyjadrila.

Viac o téme: LetiskoTerorista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu