Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Desivý nález v pivnici advokátskej kancelárie: V priestoroch objavili mŕtvoly

Ilustračné foto
Ilustračné foto

STUTTGART - V pivničných priestoroch v sídle nemenovanej advokátskej kancelárie vo východnej časti nemeckého mesta Stuttgart, ktorého okolie dnes popoludní príslušníci bezpečnostných zložiek najskôr hermeticky uzavreli, sa našli mŕtve telá dvoch mužov. Stalo sa tak po tom, čo jednotka osobitného určenia nemeckej polície napriek úsiliu nenadviazala žiadny kontakt s osobami v objekte a rozhodla sa preto zasiahnuť.

Informovalo o tom internetové vydanie denníka Bild bez akýchkoľvek ďalších podrobností o ich identite. Políciu zalarmovala jedna z obyvateliek štvrte informujúc, že do objektu vnikol neznámy ozbrojený muž. V budove sa následne nachádzali podľa policajných zdrojov dve osoby, teda ozbrojenec a jeden z advokátov. Dohady, že v prípade mŕtvych ide o tieto dve osoby, sa medzičasom potvrdili.

Polícia prípad nenazývala rukojemníckou drámou a pokúšala sa najskôr zistiť, čo sa vlastne vnútri objektu deje. Nemecké médiá informovali, že sa tam muž ozbrojený strelnou zbraňou zabarikádoval. Uzavretie okolia budovy pocítili aj občania využívajúci v Stuttgarte niektoré trasy MHD.

Viac o téme: PivnicaMŕtvolyStuttgart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu