Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Príšerná nehoda na diaľnici má pokračovanie: Po smrti matky s tromi deťmi ďalšia tragédia

Zničené auto, v ktorom zahynula matka a tri deti. Zobraziť galériu (4)
Zničené auto, v ktorom zahynula matka a tri deti. (Zdroj: Foto: Profimedia.sk, )

NORIMBERG - Mladá nemecká rodina sa pobalila na dovolenku a na svoju Daciu dokonca namontovala strešný nosič, aby sa jej do auta pomestila všetka batožina. To ešte netušila, že väčšina jej členov má pred sebou posledné hodiny života. Matka Antonella (†27) a jej tri deti vo veku 5 rokov, 2 roky a 9 mesiacov sa stali obeťami strašnej nehody na diaľnici A6 pri Norimbergu. Otec a zároveň šofér Andre B. (33) stále bojuje o život v nemocnici. O 12 hodín neskôr došlo približne na rovnakom mieste k ďalšej havárii s fatálnymi následkami.

Ako sme už v informovali, v utorok okolo štvrtej hodiny popoludní prišlo k obrovskému nešťastiu na nemeckej diaľnici. Rodina v aute sa ocitla v smrtiacom zovretí. Kamionista si zrejme nevšimol, že osobné vozidlo tlačil kabínou pred sebou a narazil do ďalšieho kamióna. Daciu obidva silné stroje doslova rozmliaždili medzi sebou. 

Podľa doterajších správ z vyšetrovania deti práve jedli piškóty, keď auto muselo spomaliť kvôli dopravnej zápche. Otec Andre brzdil za kamiónom, ale zatiaľ z nezistených dôvodov nákladiak za ním zápchu dostatočne včas nespozoroval a čelne narazil do Dacie, ktorú rozdrvil o vozidlo pred ňou.

FOTO Príšerná nehoda na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk, )

FOTO Príšerná nehoda na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk, )

Na mieste okamžite zasahovali všetky záchranné zložky. K posádke sa hasiči dostali až približne po hodine, zakliesnené osoby museli vystrihovať. Muža previezol záchranársky vrtuľník do nemocnice. S vážnymi zraneniami zostáva v kritickom stave.

Denník Bild uviedol, že matka sedela vpredu, tri deti na zadných sedadlách. Nemali žiadnu šancu na prežitie, zomreli na mieste. Otec pracuje ako pedagóg na waldorfskej škole. Vo Vai­hin­gene, kde rodina žije, sú všetci v šoku. "V stredu sa chceli predsa vrátiť," plače sused.

FOTO Príšerná nehoda na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk, )

Iba dvanásť hodín po ničivom náraze došlo k ďalšej tragickej havárii takmer na rovnakom mieste. Vodič kamiónu zaspal za volantom a vrazil do iného nákladiaka v odstavnom pruhu. Bol na mieste mŕtvy, jeho spolujazdec utrpel ťažké zranenia.

Viac o téme: NehodaDiaľnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu