Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Hotelový hosť nechal pod matracom milión: Neuveríte, čo spravila prekvapená chyžná

Takto vyzerá poctivá nálezkyňa Ivanna
Takto vyzerá poctivá nálezkyňa Ivanna (Zdroj: Instagram)

VEĽKÝ NOVGOROD - Jeden z hotelov v meste Veľký Novgorod na severozápade Ruska sa chváli skutočným unikátom: chyžná, ktorá na izbe našla po hosťovi zabudnutý milión, ale peniaze poctivo vrátila!

Správa zo sociálnych sietí zaujala aj celoštátne médiá. Balíček, ktorý dievča menom Ivanna našla pod matracom, bol síce zložený z bankoviek rôznych mien, ale milión dával dohromady len v ruskom rubli. To je v prepočte asi 12 000 eur. Aj tak ale podľa vedenia hotela išlo o "neslušne zvodnú sumičku", ktorej dievča dokázalo odolať, hoci by jej mohla stačiť na dva až tri roky živobytia.

Každopádne išlo o sumu, kvôli ktorej sa zábudlivý hosť o pár hodín neskôr do hotela vrátil. Peniaze dostal späť, navrátenie zabudnutých vecí totiž patrí k základným pravidlám správania k zákazníkom, uistilo vedenie podniku. Zabudnuté cennosti vraj hotel uchováva tri roky - potom ich odovzdá hotelovému múzeu.

O odmene pre chyžnú sa správy z Ruska nezmieňujú, avšak vedenie hotela ubezpečilo, že "solídne" odmenilo poctivú nálezkyňu - ktorá sa hotelu mimochodom postarala o reklamu v nebývalom meradle.

Viac o téme: ChyžnáIvanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu