Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mikulášska zábava v Šumperku sa zvrhla v desivý horor: FOTO Čert potrel deti toxickou masťou!

Nikto nevie, či šlo o náhodu alebo nepekný zámer. Zobraziť galériu (2)
Nikto nevie, či šlo o náhodu alebo nepekný zámer. (Zdroj: TASR, Thinkstock)

ŠUMPERK – Z mikulášskeho sprievodu, ktorý sa konal v sobotu večer v Šumperku na Morave, si deti i rodičia odniesli okrem sladkostí aj poriadne nepríjemné prekvapenie. Neznámy človek prezlečený za čerta ich totiž pomazal masťou, ktorá bola vysoko toxická. Viacerí účastníci sprievodu majú popáleniny, vrátane malých detí.

Mikulášsky sprievod je tradíciou, za 15 rokov sa však nič podobné nestalo, ako informuje lokálny Šumperský denník. Všetko už rieši česká polícia, miestna rímskokatolícka farnosť sa už od prípadu dištancovala. „Stalo sa to pri radnici, deti boli v prvom rade za ohrádkou. Čerti, ktorí boli na pódiu s Mikulášom, chodili k zábrane a náhodne mazali deti po tvári,“ uviedla matka jedného z popálených detí.

Mikulášský rej v Šumperku má bohužel nepříjemnou dohru.

Posted by Šumperský deník on 9. december 2015

„Syn sa okamžite začal sťažovať, že ho páli brada. Snažila som sa mu tú masť zotrieť a doma potom umyť. Stále sa sťažoval, že ho to štípe. Do rána mal spálenú časť brady,“ posťažovala sa matka. Hovorkyňa polície Marie Šafářová uviedla, že už dostali niekoľko trestných oznámení: „Vecou sa zaoberáme, ale nič bližšie zatiaľ nemôžem povedať.“

Zatiaľ nie je ani isté, či išlo o úmysel alebo nedbalosť. Na sociálnej sieti sa jedna z matiek vyjadrila takto: „Ťažko povedať, či v tom bol úmysel alebo neznalosť, nás pomazala pani tak okolo päťdesiatky, vyzerala sympaticky, našťastie mám spálenú tvár ja a nie môj štvorročný syn.“ Na to reagovala jedna z dotknutých dievčat: „Mňa pomazal spolužiak, ktorý to dostal od nejakého čerta. Ja to mám tiež iba na tvári, ale stačí mi to.“

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: SITA)

Iní sú však presvedčení, že išlo o agresora: „To nebol človek, ale úbohý zakomplexovaný parchant, ktorý si svoje problémy šiel vyriešiť na malých deťoch. Nezaslúži si nič iné, ako poriadne nakopať do toho, čo má medzi nohami, teda ak tam vôbec niečo je a potom ho namazať od hlavy po päty tou jeho s*ačkou, ale ako ho chytiť, že?“ Jeden z komentátorov dokonca informoval ostatných o tom, že jedno z detí leží na oddelení intenzívnej starostlivosti, čo však oficiálne úrady nepotvrdili.

Viac o téme: ČertToxická masťSpálená kožaMikulášsky sprievod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu