Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žiaci (12) chceli zabiť učiteľku výtvarnej výchovy: Rafinovaný plán im, našťastie, nevyšiel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: previous.presstv.ir)

VRBNO POD PRADĚDEM - Poriadny škandál riešia v jednej zo základných škôl v českom Vrbne pod Predědom na severe Moravy. Dve 12-ročné žiačky so spolužiakom chceli oráviť učiteľku výtvarnej výchovy. To všetko preto, že ju jednoducho nemali radi.

Žiaci si na zrealizovanie svojho smrtiaceho plánu zvolili rafinovaný spôsob. Otrávili kávu, z ktorej sa pedagogička napila. 

Ako informuje tn.nova.cz, kým chlapec s dievčaťom učiteľku v triede zabavili, ich spolužiačka vošla  do kabinetu a do kávy nasypala jedovatú zmes. Po hodine sa učiteľka išla kávy napiť. Okamžite jej ale prišlo zle, dostala hnačku a zakrútila sa jej hlava. Do školy musela doraziť záchranka, ktorá ženu previezla do nemocnice. Učiteľka, ktorá má 30-ročnú prax, našťastie, prežila, no je na tom psychicke zle.

Podľa medializovaných informácií, nešlo o prvý útok žiakov na učiteľku. V minulosti jej do kávy primiešali očné kvapky. V tomto prípade priznali, že do kávy dali preháňadlo a nejaké lieky, ktoré nevedia presne pomenovať. Svojím desivým počinom sa dievčatá v škole chválili. 

Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá a informácie prešetruje. Deti postihol trest, dostali trojky zo správania. Na prípade je zaujímavé, že jedno z potrestaných dievčat je vnučkou starostu obce, ktorý sa prišiel do školy sťažovať so slovami, že sa predsa nič vážne nestalo.
 
 

Viac o téme: KávaOtravaUčiteľkaŽiečka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu