Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Opitý Slovák zabil v ubytovni v Jablonci exmanželku

LIBEREC - Bývalú manželku zabil v pondelok večer v ubytovni v Jablonci nad Nisou päťdesiatročný Slovák. Žena mala prebodnuté srdce a pľúca. Lekári ju už nedokázali zachrániť. Polícia ešte presne nekvalifikovala trestný čin, prípad zatiaľ vyšetruje ako ublíženie na zdraví s následkom smrti, za čo mužovi hrozí až 12 rokov väzenia, uvádza český denník Mladá fronta Dnes (MfD).

"Muž sa pohádal s päťdesiatročnou ženou zo Slovenska a potom ju bodol," popísala tragédiu hovorkyňa krajskej policajnej správy v Ústí nad Labem Jarmila Hrubešová. Podľa jej slov nie je vylúčené, že kriminalisti prípad prekvalifikujú na vraždu. "V tomto prípade by Slovák mohol ísť do väzenia až na 15 rokov," skonštatovala Hrubešová s tým, že podrobné informácie zverejní polícia dnes.

Slovenský pár bol v Jablonci pracovať, zamestnaní boli ako robotníci. Podľa denníku bol pár v ubytovni navštíviť svojho príbuzného. "Inak bývali v hoteli Neptun v Jablonci," povedal pracovník ubytovne v Sadovej ulici. Všetci traja boli podľa neho opití, pohádali sa a žena do muža hodila pohár, ktorým ho porezala na tvári. "On sa nahneval a bodol ju do hrude," popísal nešťastie svedok. Potom vraj muž z ubytovne utiekol, ale polícii sa podarilo zadržať ho krátko po čine. "Ešte na mieste sa snažila bodnutú ženu zachrániť jedna zo susediek. Poskytla jej prvú pomoc a zavolala záchranku," dodal svedok. Ženu sa však zachrániť nepodarilo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu