Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vdova po expremiérovi Grossovi smúti: Pozrela sa na účet a stomiliónové dedičstvo bolo fuč

Šárka Grossová s manželom a dvomi dcérkami.
Šárka Grossová s manželom a dvomi dcérkami. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Šárka Grossová a jej dve dcérky Natália (12) a Denisa (17) neprišli po nedávnej smrti českého expremiéra (†45) len o hlavu rodiny, ale aj o finančné zabezpečenie. Z účtu, na ktorom malo byť podľa českého denníka Blesk až 100 miliónov, záhadne zmizli takmer všetky peniaze. Na konte zostalo len smiešnych 170 korún.

Expremiér Gross (†45) je mŕtvy: Prvé slová manželky Šárky po boji so zákernou chorobou!

Stanislav Gross podľahol 16. apríla amyotrofickej laterálnej skleróze (ALS) a Šárka sa krátko pred jeho smrťou dopátrala k škandalóznemu stavu na účte. "Bavili sme sa so Šárkou o tom, že peniaze Standa previedol asi na svojich rodičov. Mal to urobiť prostredníctvom právnika, ktorého tým poveril, ešte keď mohol hovoriť," povedal rodinný priateľ Grossovej Blesku.

Šárka Grossová si so svojimi dcérami na zmiznuté milióny robia nárok v dedičskom konaní. Najprv však treba zistiť, kto účet vybielil a kam peniaze previedol. Rodičia Stanislava Grossa odmietajú, že by práve oni boli ich príjemcami. Nešťastná vdova tak bude musieť po nich pátrať niekde inde.

Napríklad vo Švajčiarsku, kde jej muž údajne utrácal obrovské sumy za rôzne prípravky, ktoré mu mali pomôcť uzdraviť sa.

Expremiér Gross trpel ALS, ochorením mozgu spôsobujúcim degeneráciu a stratu buniek centrálnej nervovej sústavy.  V jeho dôsledku dochádza k postupnej ochabnutosti svalov a odumieraniu svalstva. Vrcholovému politikovi vypovedali službu napokon aj ruky tak, že sa nevedel ani podpísať.

Viac o téme: Stanislav Gross
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu