Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľká záhada v Nemecku: Rodina s malou dcérou sa stratila z povrchu zemského!

Sylvia a Marco
Sylvia a Marco (Zdroj: polícia)

BERLÍN - V dedine na severe Nemecka zmizla bez stopy trojčlenná rodina Schulzeovcov a polícia sa márne snaží zistiť, čo sa jej mohlo stať. Marco Schulze, jeho žena Sylvia a dvanásťročná dcéra Miriam boli naposledy spozorovaní pred viac ako týždňom a ich autá stále parkujú pred domom vo Winsen-Drage blízko Hamburgu. Podľa všetkých záznamov si nerezervovali žiadny let či lístok na vlak do cudziny a ani ich priatelia a rodina si ich zmiznutie nedokážu vysvetliť, uviedol britský denník The Times.

Štyridsaťtriročná Sylvia Schulzeová mala pritom normálne chodiť do práce v supermarkete Lidl, kde je zástupkyňou manažéra. Ani jej o dva roky mladší muž sa ale vo svojom zamestnaní v chemickej spoločnosti neobjavil. A dcéra Miriam nedorazila na už vopred zaplatený víkendový výlet na koňoch s priateľmi.

"Vypytujú sa susedov, kolegov z práce i známych. Stále nemáme žiadnu konkrétnu predstavu, čo mohlo viesť k zmiznutiu rodiny. Nemyslíme si však, že sa znenazdajky rozhodli narýchlo odísť na dovolenku," uviedol policajný hovorca Jan Krüger.

Veľká záhada v Nemecku:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: polícia)

Podľa miestnych médií polícia kontaktovala aj staršiu dcéru, ktorá žije od rodiny oddelene a ktorá by možno mohla vniesť trochu svetla do prípadu. V rodine údajne neboli žiadne manželské spory a neexistujú ani záznamy o nejakom násilí.

Matka s dcérou boli naposledy videné minulú stredu 22. júla, otec potom ešte druhý deň ráno, ako ide v aute svojej manželky po ulici neďaleko svojho bydliska.

Podobné zmiznutie v dnešnej dobe, keď sa takmer všetko dá vystopovať, zaujalo nemecké médiá. "Polícia rieši puzzle - traja ľudia pravdepodobne zmizli z povrchu zemského," napísal bulvárny denník Bild, ktorý vraj na prípad nasadil dokonca niekoľko svojich reportérov.

Viac o téme: ZmiznutieSylviaMiriamMarco Schulze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu