Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Ďalší let na Ibizu v réžii hlučných Britov: Párty na palube, cestujúcim liezli na nervy!

(Zdroj: Facebook/Being oot yer nut at T in the Park)

LONDÝN - Let z Glasgowa na Ibizu nebol pre niektorých pasažierov tak pokojný, ako by si predstavovali. Najmä tí, ktorí so sebou vzali na dovolenku aj malé deti, si ho celkom odtrpeli. A o zábavu mal postarané aj personál, ktorý musel tíšiť rozparádených mladých Škótov, ktorí si na palube spravili vlastnú hlučnú párty.

Len nedávno sa skupina piatich britských turistov poriadne odviazala počas letu na dovolenku, keď jej oznámili, že v lietadle dostane iba po jednom drinku. Vytočení mladíci začali vyvádzať a dve a pol hodiny znepríjemňovali život cestujúcim aj posádke. Po pristátí na ostrove ich zadržala polícia. Neprešiel pomaly ani týždeň a Briti sa postarali o ďalší škandál, keď svoje dovolenkové nadšenie prejavovali tak hlučne, že ich musel krotiť personál. Správali sa, ako by na palube boli sami.

Nabudená mládež to v lietadle roztočila spoločne odspievanou skladbou Look Right Through od Storm Queen, ktorú niekto z cestujúcich "vypeckoval na plné gule". Napokon musela zakročiť letuška, ktorú počuť z reproduktorov, ako prosí pasažierov, aby sa upokojili a brali ohľad na pasažierov s malými deťmi.

Poniektorí sa ale párty na ostrove, kam smerovali, tak nevedeli dočkať, že si ju museli spraviť už počas letu. Všetko samozrejme aj za viacnásobného zdokumentovania na mobilné telefóny. Záznam sa objavil aj na sociálnej sieti Facebook a dostal sa k tisíckam divákov.

Názory na počínanie Britov sa však rôznia. Jeden z nich napríklad navrhoval, aby vykázali deti z letov na Ibizu a je po probléme. Väčšina ale označila správanie mládeže za veľmi sebecké. "Hrubí nezrelí idioti bez akýchkoľvek spôsobov," vyjadril sa ich adresu Toni Everson.

 

early morning flight from Glasgow to Ibiza

Posted by Being oot yer nut at T in the Park on 18. júl 2015
Viac o téme: LietadloIbizaGlasgowBriti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu