Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrozné VIDEO z Ruska: Rutinná policajná kontrola sa zmenila na krvavú drámu!

Opitý vodič vytiahol nôž a smrteľne zranil dôstojníka. Zobraziť galériu (3)
Opitý vodič vytiahol nôž a smrteľne zranil dôstojníka. (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Na video sa už podarilo nakrútiť tie najšťastnejšie aj najhroznejšie okamihy ľudského života. Nasledujúce zábery však spadajú do tej horšej, druhej kategórie. Kamera v policajnom aute zaznamenala, že ani rutinná kontrola vodičov nemusí byť bezproblémová. Opitý šofér totiž v ruskom meste Kharlovo ubodal jedného muža zákona na smrť a druhého vážne zranil.

Prečítajte si aj: Brutálne VIDEO nehody: Ruská prominentka nechala zomierať ženy na chodníku, do väzenia nepôjde!

Na záberoch vidno oboch policajtov sedieť na predných sedadlách auta a 38-ročný podozrivý zatiaľ čaká na zadnom sedadle, kým mu skontrolujú doklady počas rutinnej dopravnej kontroly. Najprv sa zdá, že takmer zaspáva, ale zrazu vytiahne kuchynský nôž a opakovane bodne jedného z dôstojníkov. Potom obráti zbraň na jeho kolegu.

Smrteľne zranenému mužovi, 34-ročnému Aleksandrovi Lyamkinovi, sa ešte podarí dostať von z auta a prejsť krátku vzdialenosť predtým, ako sa zaliaty krvou zrúti na zem. Jeho trochu menej doriadený kolega vybehne z auta a ponáhľa sa k jeho zadnej časti, aby zabránil útočníkovi utiecť.

Hrozné VIDEO z Ruska:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Hrozné VIDEO z Ruska:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Zatiaľ čo drží dvere, privolá pomoc. Druhá hliadka, ktorá dorazila, potom páchateľa zatkla. Jeho meno nebolo zverejnené, ale zistilo sa, že mal záznam v trestnom registri, no podarilo sa mu získať prácu vodiča kamiónu a bol znepokojený, že by mohol o ňu prísť za šoférovanie pod vplyvom alkoholu. Po obvinení z útoku čelí 12 až 25 rokom väzenia.

Druhého dôstojníka previezli do nemocnice s vážnymi zraneniami, ale očakáva sa, že prežije. "Vyšetrovanie pokračuje, ale je to tragický deň pre všetkých policajtov. Mŕtvy dôstojník bol ženatý, mal manželku a dve deti, 11-ročného syna a päťročnú dcéru," informovala policajná hovorkyňa Ludmila Ryazantsevová.

Viac o téme: NôžSmrťPolicajtiRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu