Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Otrasný nález v Mexiku: V garáži objavili rozštvrtené telá matky (†45) a dcéry (†12)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

MEXIKO – Rozštvrtené telá dvoch Rusiek našli vo štvrtok večer mexickom meste Tijuana neďaleko hraníc s USA. S odvolaním sa na úrad generálneho prokurátora štátu Baja California o tom v piatok informovala agentúra Reuters.

Zástupca generálneho prokurátora José María González uviedol, že telá 45-ročnej Julie Safončikovovej a jej 12-ročnej dcéry Valerie Lečenkovovej boli zabalené do plastových vriec v garáži v rezidenčnej štvrti mesta, necelý kilometer od hraníc s USA.

Obe obete boli pred rozštvrtením udusené. Motív vrážd nie je známy. Podľa agentúry Associated Press polícia telá objavila po tom, ako sa susedia sťažovali na neznesiteľný zápach vychádzajúci z garáže.

Polícia má v úmysle vypočuť Safončikovovej staršiu, 19-ročnú dcéru. Nijaké obvinenia voči nej však vznesené neboli. Obe dcéry sa narodili už v Mexiku, mali však ruské občianstvo. Polícia plánuje hovoriť aj s otcom dievčat, atletickým trénerom taktiež z Ruska, ktorý však s matkou svojich dcér nežil. Ruské veľvyslanectvo v hlavnom meste Mexiko na žiadosť o stanovisko uviedlo, že momentálne nie je na ambasáde k dispozícii nikto, kto by sa k prípadu mohol vyjadriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu