Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mária Kukučová, obvinená z vraždy britského milionára, zažíva peklo vo väzení: Bitka a potom zlá správa!

Najprv šťastná láska, potom tragédia. Zobraziť galériu (2)
Najprv šťastná láska, potom tragédia. (Zdroj: FB, Tv Markíza)

LONDÝN/MALAGA - Slovenská modelka obvinená z vraždy svojho expriateľa, britského milionára Andrewa Busha (†48), bola prevezená do iného španielskeho väzenia. Ešte v januári sa totiž v telocvični pobila s mexickou väzenkyňou po tom, čo ju obvinila z krádeže minisukne. Mária Kukučová nemohla vraj zniesť, že z nej dozorcovia namiesto obete spravili obetného baránka a sama požiadala o zmenu zariadenia.

Máriu Kukučovú minulý týždeň previezli z väzenia s maximálnym stupňom stráženia Alhaurin de la Torre do ženskej väznice v Granade, ktorá sa nachádza hodinu a pol jazdy autom na sever od Malagy. K zmene prišlo po tom, čo zamietli Slovenkinu žiadosť o prepustenie na kauciu. V preklade to znamená, že takmer s istotou zotrvá za mrežami celé dva roky, ktoré môžu byť podozriví väznení v Španielsku bez súdu.

Súdne vyšetrovanie vraždy Andrewa Busha v jeho luxusnej prenajatej vile blízko Estepony pokračuje, ale doteraz nebol vytýčený žiadny dátum pojednávania. Prokurátori ešte musia podať formálnu písomnú obžalobu proti Kukučovej, ktorá je v prípade jedinou podozrivou.

Zdroj blízky blondínke, ktorá bola vydaná do Španielska vlani v máji po tom, čo sa sama prihlásila na polícii na Slovensku, uviedol, že Majku rozhodnutie o zostaní vo väzení zrazilo na kolená. Strata nádeje ju citovo zdrvila.

"Jej žiadosť o prepustenie na kauciu bola zamietnutá z dôvodu, že existuje riziko jej odletu z krajiny, hoci jej obhajca argumentoval, že Slovensko je v Európe, a nikdy nemal pocit, že by sa pokúšala utiecť," uviedol zdroj pre portál dailymail.co.uk s tým, že je to jeden z dôvodov, prečo si Mária vyžiadala prevoz. V starom väzení mala dojem, že zamestnanci držia stranu mexickej väzenkyni, ktorá ju podľa nej napadla a cítila sa ako obetný baránok.

Vyzerá to tak, že Slovenka zostane za mrežami až do budúceho mája, čo ja naozaj dosť, ak ste v očiach zákona stále nevinný. Navyše Máriini rodičia boli nútení predať svoj dom v Novej Bošáci, aby zaplatili dcérine výdavky. Ľubomír Kukuč (50) a Danka Kukučová (51) uviedli, že sa cítili byť po prevalení prípadu vo svojej vlastnej dedine nenávidení.

Mária Kukučová a Andrew Bush
Zobraziť galériu (2)
Mária Kukučová a Andrew Bush  (Zdroj: FB)

Mária sa pobila vo väzení

Mária Kukučová dostala v januári ranu do tváre vo väzenskej telocvični po tom, čo obvinila drogovú priekupníčku z Mexika z toho, že jej ukradla obľúbenú minisukňu. Do vlasov si skočili podľa svedkov dve najkrajšie väzenkyne a ostatné ženy sa po incidente rozdelili na dva tábory. Rómske väzenkyne podporovali Slovenku, ženy z Latinskej Ameriky Mexičanku. Personál väznice dostal príkaz, aby obe obvinené sledoval. Za trest skončili na samotke.

Vražda britského milionára

V apríli minulého roka spustila španielska polícia pátranie po slovenskej modelke v súvislosti s  vraždou britského milionára, obchodníka so zlatom a zlatníka Andrewa Busha. Našli ho mŕtveho v jeho španielskej vile na pobreží Costa del Sol. Mal prestrelenú hlavu a vrah podľa svedkov ušiel na jednom z jeho luxusných áut, vedľa tela našli aj pištoľ.

Mária Kukučová bola jeho bývalá priateľka. Podľa polície mala na Busha a jeho novú milenku čakať v jeho vile, a potom ju svedkovia videli odchádzať z miesta činu na Bushovom Hummeri. Slovenka sa pár dní po prepuknutí kauzy sama prihlásila na polícii na Slovensku. Vzali ju do väzby, neskôr vydali do Španielska, kde ju obvinili z vraždy. Po dokázaní viny jej hrozí trest odňatia slobody na 15 rokov. Andrewa pochovala jeho rodina v Španielsku v júni minulého roka po tom, čo sudca odmietol vydať jeho telo do Británie.

Nová Bushova ruská milenka tvrdila, že po smrti svojho priateľa vymenila zámky na svojom dome vo Veľkej Británii, pretože sa bála Kukučovej, ktorá vraj bola svojím ex doslova posadnutá. Bushova dcéra Ellie (21) zase uviedla, že jej otec musel Slovenke nájsť novú prácu po tom, čo ju zamestnal ako asistentku v jednom zo svojich obchodov so zlatom v Bristole, keď sa začala správať nevyspytateľne, pretože sa obávala, že sa obzerá po iných ženách. Z Márie spravili v médiách hotovú žiarlivku, ktorá nezniesla pri Bushovi nikoho iného, ako však Topky zistili, všetko mohlo byť aj úplne inak.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu