Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otrasný prípad krkavčej matky: Synčekovi uviazala vôdzku, musel jesť zo zeme!

Dieťatko priviazala matka a fotkami sa Zobraziť galériu (2)
Dieťatko priviazala matka a fotkami sa "pýšila" na sociálnej sieti (Zdroj: Foto: Facebook)

DUBLIN - Šokujúce fotografie malého chlapčeka z Filipín obleteli médiami. Nahé dieťatko má na krku vôdzku, ktoré drží jeho matka, a usiluje sa najesť z misky na zemi, podobne ako pes. Krkavčia mama zavesila obrázky na sociálnu sieť a považuje ich za vtip. Sociálka na seba nenechala dlho čakať, rozhodne si nemyslí, že matka "len" žartovala.

Desivými obrázkami sa začala zaoberať Lurleen Hilliardová (46) z Dublinu, aktivistka globálnej organizácie, ktorá pomáha chrániť ľudí od rôznych foriem násilia a zachraňovať obete. "Psiu" matku sa podarilo prostredníctvom sociálnej siete vypátrať, aj keď už fotografie stiahla. Chlapčeka žene úrady zobrali.

Na hrôzostrašných záberoch je vidno, ako sa približne ročný nahý chlapček plazí štvornožky po zemi a skláňa sa nad miskou s jedlom, pričom krmivo náramne pripomína psie jedlo.  

Otrasný prípad krkavčej matky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

"V pondelok som prehľadávala Facebook, keď som narazila na tieto obrázky. Veľmi som sa rozzúrila a moja krv bola doslova na bode varu. Toto nie je možné tolerovať," povedala Lurleen pre denník Daily Mail a doplnila, že ak bude spoločnosť tolerovať podobné poburujúce fotografie, priamo sa tým podporuje zneužívanie detí.  

Sociálni pracovníci rozbehli okamžite pátranie a krkavčiu matku našli. Dieťa jej vzali a ju podrobia psychologickým testom. Žena uviedla, že išlo len o žart a jej synček sa v tom čase hral na zvieratká. Tento argument s najväčšou pravdepodobnosťou neobstojí. "Chlapčeka sme matke vzali, je chránený a môže vyrastať s detskou nevinnosťou bez toho, aby musel byť zneužívaný," uzavrela Lurleen.   
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu