Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Poľskú študentku našli v Izraeli mŕtvu: Na tele mala stopy po násilí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

JERUZALEM – V izraelskom meste Nazaret našli dnes telo mŕtvej poľskej turistky, ktorá bola nezvestná od štvrtkovej noci. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na miestnu políciu. Na tele mŕtvej dvadsiatničky našli vyšetrovatelia stopy po násilí. Podľa správ izraelských médií mladú poľskú turistku zrejme pred zavraždením znásilnili.

Izraelská polícia potvrdila, že Poľka bola pred zmiznutím ubytovaná so svojím otcom v hoteli v Nazarete. "Turistka pricestovala pred troma dňami do hotela v meste s jej skupinou (turistov). Odišla z hotela a nevrátila sa. Robotníci v miestnej škole objavili jej telo v lesíku a ihneď privolali políciu," uviedol pre server Timesofisrael.com predstaviteľ polície.

Podľa informácií servera objavili dnes horolezci v izraelskom národnom parku Arbel ďalšie mŕtve telo. Tento nález však údajne nesúvisí s prípadom smrti poľskej turistky. Oba incidenty sú v štádiu vyšetrovania. Nazaret, prevažne arabské mesto na severe Izraela, je lákadlom pre zahraničných turistov. Útoky na cudzincov sú v Izraeli skôr ojedinelým javom, konštatovala AP.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu