Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Putin v televíznej debate s občanmi: Ekonomika porastie do dvoch rokov!

Novinári sledujú každoročný prenos Vladimira Putina Zobraziť galériu (4)
Novinári sledujú každoročný prenos Vladimira Putina (Zdroj: SITA)

MOSKVA - Nemožno čakať, že západné sankcie budú zrušené, pretože sú súčasťou politickej stratégie zadržiavania Ruska. V televíznej besede s občanmi, organizovanej každoročne, to dnes vyhlásil ruský prezident Vladimir Putin. Uistil verejnosť, že z krízového stavu sa ruské hospodárstvo spamätá do dvoch rokov.

Sankcie je potrebné využiť na naštartovanie nového rozvoja, najmä cestou náhrady dovozových špičkových technológií a zvýšenej produkcie potravín, uviedol prezident. Prepad ekonomiky nie je podstatný, hospodárstvo sa spamätá do dvoch rokov, možno aj skôr, povedal Putin.
 
 
"Existuje mnoho hrozieb, ktoré nemožno predpovedať. Pokiaľ však zachováme stabilnú vnútropolitickú situáciu a konsolidovanú spoločnosť, žiadne hrozby nám neohrozia," vyhlásil Putin.
 
 
Štátne orgány podľa neho pracujú v Rusku optimálne, a to aj v podmienkach hospodárskych problémov a protiruských sankcií vyhlásených v súvislosti so situáciou okolo Ukrajiny. "Našou úlohou je prekonať toto obdobie s čo najmenšími stratami," konštatoval šéf Kremľa.
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu