Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nezvestné dievča (14) našli vo Francúzsku: Udržiavala ľúbostný pomer so svojím strýkom (47)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

PARÍŽ – Nemecké dievča nezvestné od začiatku marca našli dnes v južnom Francúzsku. Tamojší policajti zastavili 14-ročnú Josephine pri kontrole neďaleko kempingu v pobrežnej obci Valras-Plage spolu s jej 47-ročným strýkom, ktorý s ňou údajne udržiava ľúbostný pomer, informovala agentúra DPA.

Dievča previezli na "bezpečné miesto" a jeho rodičia z obce Schildow pri Berlíne ihneď odcestovali do Francúzska, aby si tam Josephine vyzdvihli, uviedla francúzska polícia. K strýkovi sa nevyjadrila.

Nemecká polícia vyhlásila po Josephine celoeurópske pátranie. O nájdení dvojice v južnom Francúzsku ju upovedomili dnes dopoludnia. "Ale nevieme, ako si kolegovia oboch všimli," uviedla hovorkyňa polície v Brandenbursku. Podľa jej slov francúzski policajti zadržali tiež vozidlo a obytný príves, ktorými dvojica cestovala.

Prokuratúra v Brandenbursku vedie voči strýkovi Josephine vyšetrovanie pre podozrenie zo sexuálneho zneužívania dieťaťa. Vychádza pritom z výpovede svedkyne, podľa ktorej sa ľúbostný vzťah oboch začal, ešte keď malo dievča 13 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu