Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šok v Česku: V dome s opatrovateľskou službou ležala mŕtva žena (†61), celý rok bez povšimnutia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KARVINÁ - O tom, že pod lampou býva najväčšia tma, sa tragicky presvedčili obyvatelia Domu s opatrovatrovateľskou službou v českej Karvinej. V jednom z bytov totiž ležala mŕtvola ženy bez povšimnutia celý rok. Susedia sa síce sťažovali na zápach, ale nikto ich slová vraj nebral vážne.

"Bývala v Dome s opatrovateľskou službou, aj keď jej služby nevyužívala. Nikomu z vedenia nebolo divné, že nevychádza, ani nepreberá poštu. A ani na susedky, ktoré mali podozrenie, nikto nebral ohľad. Keď totiž upozorňovali na podivný zápach, ospravedlňovali to opatrovateľky tým, že sa v dome používajú plienky a smrdia práve ony," informovala televízia Nova.

Paradoxom je, že po žene nikto nepátral ani vtedy, keď sa na jeseň v celom dome menili okná a ona nereagovala ani na opakované výzvy. K nálezu mŕtveho tela dopomohla až náhoda. Sociálna pracovníčka obyvateľku hľadala kvôli istej záležitosti vo veci jej nesvojprávnej dcéry umiestnenej v ústave.

Podľa informácií TV NOVA sa podobný prípad nestal v tomto dome v Karvinej po prvýkrát. V minulosti sa však objav tela odohral už "po pár" týždňoch. Vedenie sa k celej záležitosti nevyjadrilo.

"Dostali sme oznámený nález tela v byte, kde kolegovia vykonali ohliadku a následne bola u šesťdesiatjedenročnej ženy vykonaná súdna pitva. Súdni lekári nenašli žiadne zranenia, ktoré by nasvedčovali, že by sa na jej smrti podieľala cudzia osoba. Byt bol riadne uzamknutý a neboli tam žiadne indície, ktoré by napovedali tomu, že by sa tam niekto okrem dotknutej pohyboval. Takže to šetríme ako úmrtie bez cudzieho zavinenia," informovala Právo hovorkyňa karvinskej polície Zlatuša Viačková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu