Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bezcitní rodičia jedli v reštaurácii: Dcérka (22 dní) zatiaľ zomierala vyhladovaná v aute!

Roy a Ruby Stephensovci
Roy a Ruby Stephensovci (Zdroj: Foto: youtube)

TALLAHASSEE - Neuveriteľne kruto sa zachovali rodičia len 22-dňového dievčatka. Zatiaľ čo si dopriavali jedlo v reštaurácii, ich dcérka zomrela vyhladovaná a podvyživená v zavretom aute. Prípad sa stal na americkej Floride, rodičia sú obvinení z vraždy.

Malý anjelik zomrel na hlad, keď rodičia Roy a Ruby Stephensovci spolu s ročným synčekom a dvojročnou dcérkou jedli v reštaurácii. Rodina bola na návšteve u príbuzných, v rýchlom občerstvení sa stavili na večeru.
 
Ako informuje britský denník Daily Mail, malú ešte len trojtýždňovú Betsey nechali v aute. Mama ju išla po nejakom čase skontrolovať, keď zistila, že má studené nôžky, prikryla ju dekou a odišla. To už pravdepodobne dievčatko zomieralo alebo už bolo mŕtve. 

O chvíľu sa Ruby opäť vrátila a dcérku chcela zobrať so sebou. Betsey už bola úplne studená a vôbec nereagovala. Rodičia zavolali záchranku, no bolo to až po tri a pol hodinách.

Pitva preukázala, že bábätko zomrelo na podvýživu. Vážilo iba 1,84 kilogramov, keď sa narodilo malo 2,72 kilogramov. "Dievčatko počas 22 dní života neskutočne trpelo," povedal asistent náčelníka polície Mike Link. Betsey bola dehydrovaná a najmenej šesť až sedem hodín pred smrťou nejedla. Matka sa bránila, tvrdila, že ju kŕmila každé dve až tri hodiny. Neskôr uznala, že počas cesty po diaľnici dcérku kŕmila menej často.

Ruby Stephensová vyšetrovateľom prezradila, že dievčatko nebolo dcérou jej manžela, ten o Betsey nejavil absolútne žiadny záujem. Ostatné dve deti manželov boli zdravé a v poriadku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu